Waarom werken bij TCC?

Open bedrijfscultuur

Bij TCC werk je samen, in teams, voor de klant. De deur van jouw collega’s staat altijd open voor vragen of teamwork.

Wij zetten onze medewerkers centraal. Zij hebben namelijk alles in huis om onze klanten optimaal te bedienen.

Charlotte van den Bogaard: “Het team is supertof. We zijn allemaal mensen die voor elkaar klaarstaan. Indien mogelijk wordt er altijd geholpen. De bereidheid van de collega’s om voor elkaar klaar te staan en de klant zo goed mogelijk te bedienen is waar we in uitblinken.”

Charlotte van den Bogaard, Exact Consultant bij TCC (rechts)
Marc Kerkvliet, 2e lijns Support Engineer TCC The Computer Company
Marc Kerkvliet, 2e lijns Support Engineer bij TCC
Uitdagend klantportfolio

Ons klantportfolio is de voorbije jaren uitgegroeid tot een grote, maar erg loyale groep. Wij bedienen opdrachtgevers op regionale, nationale, maar zelf ook internationale basis. Een persoonlijke aanpak is onze kracht. Onze medewerkers staan daarom ook dagelijks in nauw contact met deze klanten.

“We bedienen alsmaar grotere klanten en dat zorgt ervoor dat ikzelf veel bijleer. Ik haal erg veel voldoening uit het zien van tevreden klanten na onze adviezen en werkzaamheden.”, Marc Kerkvliet, 2e lijns Support Engineer bij TCC.

Uitstekend beloningspakket

Bij TCC slaap je op beide oren. Naast een goede pensioenregeling, zorgen we voor de middelen waarmee jij jouw werk goed doet. Een uitgeruste werkplek, een uitermate goede lease-/reiskostenvergoeding, een zakelijke telefoon, elke dag een klaargemaakte lunch en nog veel meer voordelen afhankelijk van jouw functie.

Denny Buijs, Support Engineer bij TCC The Computer Company
Van links naar rechts: Marc kerkvliet, Charlotte van den Bongaard, Denny Buijs TCC The Computer Company
Van links naar rechts: Marc Kerkvliet, Charlotte van den Bogaard, Denny Buijs
Jouw groei = onze groei

Ontplooi en ontwikkel jouw talenten volledig bij TCC. Jij bent de baas over je eigen carrière. Afhankelijk van jouw interesses en capaciteiten ga je aan de slag met analyseren, leidinggeven, projectmanagement, onderzoek, dataverwerking, cloudoplossingen, consultancy en nog veel meer.

“Het bedrijf wilt groeien en jij krijgt ruimte om samen mee te groeien, daar zit geen belemmering in. Je kan uitgroeien tot waar je wilt.”, aldus Denny Buijs, 2e lijns Support Engineer bij TCC.

Marc Kerkvliet, 2e lijns Support Engineer bij TCC, vult aan: “Er is ruimte om jouw ambities na te streven. Je kan allerlei richtingen uit bij TCC, de mogelijkheden zijn echt uitgebreid. Je komt niet gauw vast te zitten en leert altijd meer bij om te groeien.”

Work hard, play hard

Er wordt niet enkel hard gewerkt aan oplossingen voor onze klanten, maar ook aan het vormen van een hecht team. Bij TCC zetten we actief in op het organiseren van activiteiten waarbij je naast het werk ook plezier kan hebben met jouw collega’s.

Een LAN-party, vrijdagmiddagborrel, partner evenement en zoveel meer. De IT’er is al lang niet meer de ‘nerd’ die de hele dag alleen maar naar zijn scherm aan het staren is, maar juist steeds meer de sociale spin in het web met wie jij op vrijdagmiddag graag een borrel drinkt!

Vrijdagmiddagborrel TCC The Computer Comapny

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Customer Success Manager

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.