Starters en stage

Nog volop achter de schoolbanken of klaar om jouw eerste uitdaging aan te gaan? Wil jij jouw skills verder ontdekken en ontwikkelen? Bij TCC zijn we op zoek naar ambitieuze talenten voor onze technische functies! 

Stage bij TCC

Meetingroom TCC The Computer Company

Al de theorie die je vanaf de schoolbank leert doet het verlangen naar de praktijk groeien. De groei IT- sector is met geen andere te vergelijken. Met continue innoverende trends en nieuwe technologieën is het haast niet bij te houden.

Samen met jou zetten wij onze schouders onder de toekomst. Je bent vastberaden en bent helemaal klaar om van theorie praktijk te maken. Bij ons mag je jezelf zijn en krijg je de ruimte om jouw talent maximaal te ontwikkelen. 

Wij zijn op zoek naar de volgende stagiaires:

Maastricht

Support Engineers

Tilburg

Programmeurs voor ons kassasysteem Digiaccess

Beginnende kennis van:

  • C#
  • .NET Core
  • Azure
  • Xamarin

Starten bij TCC

Werkomgeving TCC The Computer Company

Vers van de schoolbanken en klaar voor jouw avontuur in de bedrijfswereld? Wij ontvangen jou met open armen. Bij TCC krijg je de kans jouw eerste professionele stappen te zetten en te groeien zonder limieten.

Wat vragen we van jou? Een grote portie motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel, maar vooral veel passie en liefde voor jouw werk. Hoe jouw carrière bij TCC evolueert? Zeg jij het maar! Jij kiest samen met ons welke richting het best aansluit bij jou ambities en kwaliteiten.  

Wij zijn op zoek naar de volgende Young Professionals:

Maastricht

Support Engineers

Commercieel Sales talent

Talent Acquisition Specialist

Tilburg

Commercieel Sales talent

Waarmee kan ik je helpen?

Ralph Huijdts

Key Accountmanager

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.