Onze oplossingen voor: Microsoft Copilot

Microsoft Copilot Briefing

Wil jij kennismaken met Microsoft Copilot? Maak dan gebruik van TCC’s (gratis) Microsoft Copilot Briefing! Tijdens deze exclusieve sessies leer je de talrijke mogelijkheden van Microsofts AI-assistent kennen. Daarnaast laten we zien hoe deze oplossing jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen. We gaan concreet aan de slag met de voordelen voor diverse afdelingen binnen de organisatie, bespreken de meest gebruikte Copilot-scenario’s en tonen de kracht van Copilot voor automatisering.

Geïnteresseerd in de Microsoft Copilot Briefing?

Waarom een Microsoft Copilot Briefing?

De Microsoft Copilot Briefing biedt een unieke kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Copilot. De briefing bestaat niet alleen uit een uitleg over wat het allemaal kan, maar we kijken direct naar de praktische toepassingen binnen jouw organisatie.

Waarom een Microsoft Copilot Briefing?

Tijdens de Microsoft Copilot Briefing komen de volgende onderwerpen aan bod:

Introductie van Microsoft Copilot

We starten met een introductie van Microsoft Copilot. Hierin laten we zien wat het kan, hoe het werkt en waarom het interessant kan zijn voor jouw organisatie.

Concrete toepassingen binnen diverse afdelingen

Vervolgens laten we zien hoe Copilot ingezet kan worden binnen verschillende afdelingen van de organisatie, zoals sales, finance, HRM en legal. Denk hierbij aan het optimaliseren van werkprocessen en het automatiseren van administratieve taken.

Training voor AI reasoning

We leren je hoe je Copilot kunt trainen voor AI reasoning. AI reasoning betekent dat de AI-assistent steeds slimmer wordt door het gebruik van beschikbare data, eerdere interacties en contextuele informatie. Hierdoor zal Copilot steeds betere suggesties doen en antwoorden geven. Met een goede training voldoet het aan de unieke behoeften van jouw organisatie.

Top 10 Copilot-scenario’s

De meest populaire scenario’s in Word, Excel, PowerPoint, Web, OneNote en Planner worden doorlopen. Hierbij wordt er gekeken naar hoe deze scenario’s organisaties kunnen helpen bij het besparen van tijd, het verminderen van fouten en het verbeteren van samenwerking.

Automatisering

Een van de belangrijkste krachten van Copilot is het vermogen om repetitieve taken te automatiseren. Tijdens de briefing tonen we hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Kennismaking met TCC’s Copilot Portfolio

Ben je na het volgen van de briefing geïnteresseerd geraakt in de diensten? Maak kennis met het exclusieve Copilot Portfolio van TCC smart IT solutions. Dit portfolio omvat een zestal diensten, van inspiratieworkshop tot deployment en adoptie. Ook tonen we het Copilot Dashboard, waar je de functionaliteiten kunt beheren, en het Copilot Lab, waar je kunt experimenteren met de functionaliteiten.

Voor wie is de Microsoft Copilot Briefing?

De briefing is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het productiever en efficiënter maken van organisaties, teams en processen. Of je nu al bekend bent met Copilot of nog aan het verkennen bent hoe AI jouw organisatie kan helpen. De Microsoft Copilot Briefing laat je waardevolle inzichten en praktische toepassingen zien.

Ben jij erbij?

Wil je bij een van de briefings aanwezig zijn? Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Zijn er geen opties beschikbaar? Houd dan deze pagina regelmatig in de gaten óf neem contact op.

Ja, ik meld me aan voor de Microsoft Copilot Briefing!

Waarmee kan ik je helpen?

Bjorn Schmitz

CINO

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.