Over ons

De TCC aanpak

Jouw organisatie is onze prioriteit.

Dagelijks lopen organisaties tegen allerlei, al dan niet technische, uitdagingen en complexe probleemstellingen op. Dit soort problemen vraagt om een moderne oplossing. Dankzij onze proactieve aanpak en met moderne technologieën maken wij jouw organisatie efficiënter, productiever, adaptiever en niet te vergeten, competitiever. Jullie zijn ambitieus en dat begrijpen wij. Daarom gaat TCC altijd een stapje verder voor de klant.

WIJ LUISTEREN

naar jouw behoeften. Onze professionals leren niet alleen jouw organisatie kennen, maar ook de medewerkers. Zij vormen uiteindelijk het hart van elke organisatie. Onze ambitie is jouw organisatie ontzorgen van elke IT gerelateerd uitdaging en het verbeteren van digitaal werkgemak voor iedere medewerker. Onze oplossingen geven jouw organisatie tijd om te focussen op wat echt telt: jouw doelstellingen realiseren.

WIJ DENKEN

niet voor jou, maar samen met jou. Een gepersonaliseerd pakket aan IT-oplossingen, op maat van jouw organisatie. Niet 1 keer, niet 2 keer, maar voortdurend staan wij klaar om te innoveren met jouw markt en de onze.

Onze professionals blijven continu nieuwe technologieën onderzoeken en het toepassen van deze mogelijkheden binnen ons dienstenpakket. Door middel van deze inspanningen ontwikkelen wij innovatieve oplossingen, waarmee jouw organisatie telkens een zo optimaal mogelijk ingerichte en kostenefficiënte IT-omgeving heeft.

WIJ BOUWEN

met een hecht team aan IT-experts jouw IT-omgeving tot in de puntjes uit. Wij beschikken over een geschoold team, dat gepassioneerd is door IT. Met behulp van hun kennis en motivatie wordt jouw IT-omgeving van A tot Z aangepakt.

Vanaf het ontwerp tot de migratie, maar ook tijdens de implementatie en zeker bij de on-boarding werken wij nauw samen met jouw organisatie. Een samenwerking met TCC is geen project met een deadline, maar een voortdurend lopend project dat altijd blijft innoveren en ontwikkelen. Zo blijven niet enkel wij, maar ook jouw organisatie voorop.

Inspoelen laptops TCC The Computer Company
TCC The Computer Company Support
WIJ ONDERSTEUNEN

hands-on jouw organisatie bij vragen, opmerkingen en mogelijke problemen. Ons operationeel team bestaat uit hardwerkende collega’s met al de nodige kennis om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Elke omgeving wordt zorgvuldig gemonitord om eventuele storingen meteen aan te pakken. Zowel telefonisch als via mail of op locatie staan ze te allen tijde klaar met de juiste antwoorden en oplossingen. Ons Support Portal geeft een overzichtelijke weergave over de status van uw tickets. Door zijn interactieve werking is mogelijk voor onze collega’s om direct bij de bron van het probleem te komen.

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Geen zin om te lezen?

    Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

    In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

    Deze website maakt gebruik van cookies.