Onze oplossingen voor: Online samenwerken

Online samenwerken

Technologische evoluties verlopen sneller dan ooit tevoren.

Voor organisaties betekent dit dat tools voor online samenwerken niet enkel meer van belang zijn, maar zelfs cruciaal zijn geworden. Dit soort applicaties geeft medewerkers de kans efficiënter en sneller werk te delen of te communiceren. Welke tools jouw organisatie ook implementeert, de bedrijfsproductiviteit gaat gegarandeerd omhoog.

Online samenwerken, op locatie én op afstand
Teamwork makes the dream work

Jouw medewerkers delen waarschijnlijk al vaker hun documenten met elkaar. Echter gebeurt dit snel met persoonlijke accounts via platformen als Dropbox, Google Docs, … . Applicaties die dus niet beheerd zijn door jouw organisatie.

Creëer samenhang door het samenwerken in de Cloud. Gebruik diverse applicaties binnen Microsoft 365 voor het delen van documenten. Het klinkt zo eenvoudig als het is. Blijf altijd en overal in realtime op de hoogte van wijzigingen of nieuwe informatie.

Niet enkel het delen van documenten vormt eenheid in een organisatie, ook communicatie is de kern van een goede interne bedrijfsomgeving. Denk hierbij aan de tool Microsoft Teams. De tool biedt de perfecte mengeling van online communiceren en samenwerken. Elke medewerker heeft zijn eigen omgeving, aangepast naar zijn werkzaamheden.

Safety first
Veiligheid is enorm belangrijk tijdens het online samenwerken

Meer online werken komt uiteraard ook met enkele uitdagingen. Cyber aanvallen zijn in aantallen toegenomen en de manieren zijn alsmaar creatiever.

Bij TCC zetten we in op de veiligheid van de gegevens van jouw organisatie. Want met een goede ingerichte governance organiseer je jouw digitale omgeving zo optimaal mogelijk.

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Customer Success Manager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Workspace 365
Microsoft

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.