Informatiebeveiliging

Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data zijn van groot belang voor jou en ons. Om deze aspecten te waarborgen binnen TCC maken wij gebruik van de internationale erkende norm voor informatiebeveiliging ISO 27001 en NEN 7510.

Deze normen specificeren eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Conform ISO 27001 en NEN 7510 hebben wij een Informatiebeveligingsbeleid opgesteld met daarin de volgende doelstellingen:

 • Beschikbaarheid
  Het waarborgen dat geautoriseerde gebruikers op de juiste momenten toegang hebben tot relevante informatie en aanverwante bedrijfsmiddelen.
 • Integriteit
  Het waarborgen van de correctheid en de volledigheid van de informatie en de verwerking daarvan.
 • Vertrouwelijkheid (exclusiviteit)
  Het waarborgen dat informatie alleen toegankelijk is voor degenen die hiertoe geautoriseerd zijn. Dit beleid en het hele ISMS dienen in overeenstemming te zijn met de in de wet- en regelgeving gestelde eisen die zowel relevant zijn voor de organisatie op het gebied van informatiebeveiliging, privacywetgeving, klant gerelateerde wetgeving en normen, als ook met de contractuele verplichtingen.

Meer informatie

Als je vragen hebt over ons informatiebeveligingsbeleid, ons ISMS en wat dit betekent voor jou als klant of leverancier, dan kun je deze sturen naar privacyofficer@tcc.eu.

Waarmee kan ik je helpen?

René Vandewall

Marketing Officer

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Lees de gratis whitepaper
'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

  Deze website maakt gebruik van cookies.