Onze oplossingen voor: Unified Communications

Unified Communications

Met Unified Communications laat jij jouw medewerkers effectiever en slimmer met elkaar samenwerken. Doordat internet en telefonie naadloos met elkaar geïntegreerd zijn, til je jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau en zijn je medewerkers altijd bereikbaar. Daarnaast heb je voor al jouw vragen omtrent internet en telefonie één aanspreekpunt die je kan helpen en ondersteunen.

De voordelen van Unified Communications bij TCC

Wat is Unified Communications?

Met Unified Communications wordt de integratie van diverse communicatietools bedoeld. Deze integratie zorgt ervoor dat al deze tools, waaronder internet, vaste en mobiele telefonie, naadloos met elkaar samenwerken. Hierdoor heeft de gebruiker, ongeacht de locatie, overal toegang tot informatie en kan er eenvoudig gecommuniceerd worden.

Telefonie

Telefonie is een van de communicatietools die niet meer weg te denken is binnen het werkproces. Maar door telefonie onderdeel te laten zijn van Unified Communcations haal je er nog veel meer uit. Er wordt gebruik gemaakt van een van de beste en meest stabiele netwerken van Nederland. Hierdoor zijn kwaliteit en bereikbaarheid gemaximaliseerd, waardoor er vrijwel altijd gewerkt kan worden.

 

Integreer mobiele en vaste telefonie

Door mobiele en vaste telefonie met elkaar te integreren, ben je op elk apparaat bereikbaar met hetzelfde nummer. De apparaten worden op een slimme manier met elkaar doorverbonden, zodat altijd het apparaat gevonden wordt, waarop jij op dat moment aan het werken bent. Dit geldt voor zowel interne als externe telefonie. De ontvanger van het gesprek ziet geen verschil tussen je vaste en mobiele nummer.

Bellen met Teams

Een van de mogelijkheden om Unified Communications in te zetten, is door middel van Bellen met Microsoft Teams. Teams kan namelijk gekoppeld worden aan zakelijke telefonie, waardoor de oproep (ook) binnen Teams zal binnenkomen. Vervolgens krijg je op alle apparaten waar Teams geïnstalleerd is een notificatie.

Lees meer over bellen met teams

Internet

Uiteraard is internet de basis van Unified Communications. Internet maakt het mogelijk om de verschillende apparaten met elkaar te laten communiceren. Een stabiel netwerk is daarom in de meeste gevallen noodzakelijk voor het uitvoeren van het netwerk. Bij TCC maken we gebruik van een van de beste netwerken van Nederland.

Meer informatie

Ben jij na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd geraakt in Unified Communications voor jouw organisatie. Dan komen wij uiteraard graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een passend voorstel te doen.

Overstappen

Indien je dient over te stappen naar een andere provider, regelen we dit bij TCC. Wij zullen zorgen voor een soepele overstap, die niet of nauwelijks merkbaar zal zijn. Voorafgaand aan de overstap zullen wij de informatie verzamelen die nodig is om over te stappen.

Support desk

Een van de services die aangeboden wordt bij de dienst Unified Communications, is de support desk. Hier kunnen alle gebruikers wanneer zij vragen hebben. Zo is er één aanspreekpunt voor alles omtrent internet en telefonie.

Interesse?

Daar zijn we uiteraard erg blij mee en we helpen je dan ook graag! Onze Unified Communications specialist Alex staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hem bereiken via alex.nagtegaal@tcc.eu of +31 (0)43-363 03 62. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Waarmee kan ik je helpen?

Alex Nagtegaal

Sales Specialist

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Vodafone Ziggo

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.