Over ons

Ons verhaal

Ons verhaal

TCC is in 1987 opgericht in Maastricht, Zuid-Limburg. In 2016 werd de organisatie versterkt met Perfection Automatiseringen uit Tilburg, Noord-Brabant. Op 1 april 2023 fuseerden beide organisaties officieel onder de naam TCC smart IT solutions. Op 2 januari 2024 werd JDS bedrijfsautomatisering uit Venray, Limburg onderdeel van TCC smart IT solutions. TCC smart IT solutions heeft op dit moment dan ook drie vestigingen: Maastricht, Tilburg en Venray.

TCC smart IT solutions is een full-service ICT-dienstverlener die zich focust op het leveren van Managed Services. Ons doel is de klant op weg helpen naar de digitale transformatie. Met een team van zo’n 80 IT-professionals zijn wij dan ook een betrouwbare partner voor veel verschillende typen bedrijven.

Edward Goessens, CEO TCC The Computer Company

Edward Goessens
CEO TCC smart IT solutions

Wij meten ons succes aan het succes van onze klanten.

Wat is voor ons het belangrijkst?

Nauwe samenwerking met onze klanten. Daarom streven wij dagelijks naar het implementeren van oplossingen die aan al de behoeftes voldoen. Wij zorgen voor orde in de chaos van het complexe IT landschap. Daarnaast verzorgt TCC een breed aspect aan Business Solutions, vanuit beide vestigingen.

Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Door jarenlange relaties met onze leveranciers en partnerships met technologische innovators bieden wij de meest moderne oplossingen. Onze collega’s breiden voortdurend hun kennis uit en zijn gecertificeerd in alle relevante technieken.

Met intensieve samenwerking verdiepen wij ons in jouw organisatorische behoeftes. Vanuit technologisch oogpunt vullen wij deze behoeftes in. Zo blijft er meer tijd over voor jouw organisatie om zich focussen op de bedrijfsdoelstellingen.


Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Geen zin om te lezen?

    Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

    In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

    Deze website maakt gebruik van cookies.