Onze oplossingen voor: Online samenwerken

Virtual Desktop

Virtual Desktop

Door gebruik te maken van een Virtual Desktop hebben jouw medewerkers vanaf meerdere locaties toegang tot hun eigen programma’s en bestanden. Vanaf een lokaal apparaat loggen zij in op een virtuele omgeving, de Virtual Desktop. Binnen deze omgeving, die overeenkomt met een standaardbureaublad, kunnen zij alle benodigde informatie en applicaties benaderen.

De Virtual Desktop kent twee grote voordelen. Ten eerste beschikt deze over een geavanceerde beveiligingsopties, waardoor deze manier van werken veiliger is dan werken in een lokale omgeving. Ten tweede is er minder lokale capaciteit nodig, waardoor er eenvoudig op- en afgeschaald kan worden.

Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop, afgekort tot AVD, is de oplossing van Microsoft. Deze cloudgebaseerde virtualisatiedienst geeft jouw medewerkers toegang tot een bureaublad in de Azure Cloud met Windows en Office 365. Dit zal voor het gros van de gebruikers een bekende omgeving zijn, waardoor zij snel comfortabel zullen zijn en de adoptie spoedig zal verlopen.

Daarnaast ken de AVD nog meer voordelen:

  • Makkelijk op- en afschalen: eenvoudig aan te passen naar de capaciteit die jouw organisatie nodig heeft. Ook kunnen meerdere collega’s tegelijk op een virtuele omgeving werken.
  • Geen fysieke servers nodig: de Azure Cloud wordt ingezet waardoor fysieke servers overbodig zijn
  • Single sign-on: de gebruiker hoeft slechts één keer in te loggen om toegang te krijgen tot software, applicaties, bestanden en informatie.
Vertrouwd en compatibel in Windows 10

Vertrouwd en compatibel in Windows 10 & 11

Een ongelimiteerd aantal gebruikers met Virtual Desktop

Ongelimiteerd aantal gebruikers

Flexibele prijzen

Flexibele prijzen op basis van gebruik

Detecteer bedreigingen

Detecteer proactief potentiële bedreigingen

Bespaar kosten met Virtual Desktop

Hardware-onafhankelijk, bespaar grote kosten

Wij creëren samen met jouw organisatie een virtuele desktop infrastructuur die voor elke medewerker eenvoudig te beheren is. Integreer al jouw gewenste Office 365 applicaties en andere tools die online samenwerken optimaliseren. Door Azure Virtual Desktop maak je naadloos gebruik van Microsoft Office, maar ook Microsoft Teams. TCC, met de integratie van AVD, elke werknemer in jouw organisatie dezelfde ervaring geeft op elk toestel.

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Customer Success Manager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Workspace 365
Microsoft

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.