Onze oplossingen voor: IT uitbesteden

IT uitbesteden

Denk jij aan IT uitbesteden? Dat digitalisering aan een razendsnel tempo blijft lopen, is wel duidelijk. De uitdaging is deze evolutie volgen. Wij maken jouw organisatie klaar voor de toekomst. Samen naar die digitale transformatie? Maak gebruik van TCC als IT-beheerder van jouw omgeving.

Wat is het uitbesteden van IT?

IT-outsourcing of het uitbesteden van IT is in feite niets anders dan deze omgeving in het beheer van een andere partij laten. Het is geen geheim dat de complexiteit van IT alleen toeneemt. De grootste motivatie voor organisaties om hun IT-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden is dan ook future proof blijven. Waarom? Om altijd voorop te lopen met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Blijf als organisatie niet achter en laat TCC jouw organisatie altijd up-to-date houden.

Wij brengen jouw organisatie een stap dichter bij digitale transformatie.

Een efficiënt ingerichte digitale omgeving, zonder bijkomende werkzaamheden of zorgen voor jouw organisatie. Je neemt onze IT-expertise af als dienst. Bijgevolg zijn grote investeringen om zelf aan de slag te gaan niet meer nodig. Samen creëren we dé digitale omgeving die jouw organisatie nodig heeft. Niet meer, niet minder.

Als organisatie is het uitbesteden van jouw IT aan ons niet enkel kostenbesparend, maar ook van belang voor de core-business. Wij creëren de ruimte die jouw organisatie nodig heeft om eigen bedrijfsdoelen te overtreffen. 24/7 staat onze Support-afdeling klaar om jouw organisatie uit de brand te helpen. Door constante monitoring merken en lossen we complicaties vroegtijdig op.

Beschikt jouw organisatie al over IT-experts? Geen probleem, bij TCC werken we graag hand in hand samen met jouw IT-afdeling. Op deze manier is jouw organisatie verzekerd van een betrouwbare, snelle en schaalbare IT-omgeving die in lijn loopt met de digitalisering.  

Focus je op eigen werkzaamheden

Meer ruimte voor eigen werkzaamheden

Bespaar kosten

Bespaar kosten

IT uitbesteden: ontvang 24/7 support

24/7 Support

Verhoog kwaliteit door IT uitbesteden

Verhoog de kwaliteit van jouw IT

Altijd de nieuwste technologie

Altijd voorop lopen met de nieuwste technologie

Waarmee kan ik je helpen?

Tom Herberighs

Director Sales & Business Development

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Orbis
Workspace 365
VMware
TD Synnex
Sumatra
Scansys

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.