Onze oplossingen voor: Digitaal kassasysteem

Digitaal kassasysteem

Een digitaal kassasysteem: werk efficiënt

Met de introductie van een slim en digitaal kassasysteem kan jouw organisatie flink geld en tijd besparen. Deze kassa neemt namelijk niet alleen betalingen aan, maar integreert daarnaast meerdere bedrijfsprocessen binnen het systeem.

Binnenkomende kassabetalingen automatisch verwerken in de boekhouding of eenvoudig analyseren welke producten er de afgelopen tijd verkocht zijn? Het kan allemaal met een digitaal kassasysteem. Door deze functionaliteiten verbeter je zowel de werkervaring van jouw medewerkers, als de ervaring bij de klant.

Voor wie is een digitaal kassasysteem geschikt?

Dit soort kassasystemen worden met name gebruikt in de detailhandel, maar eigenlijk is het voor bijna alle organisaties, die bezig zijn met verkoop en voorraad, interessant. Door de slimme technieken krijgt jouw organisatie meer inzicht en kan de efficiëntie verhoogd worden.

Ben jij benieuwd of een digitaal kassasysteem bij jouw organisatie past? Dan adviseren wij je graag. Op basis van de behoeftes en voorkeuren, gaan wij op zoek naar de beste oplossing, die past bij de bedrijfsgrootte, de doelstellingen en de investeringsmogelijkheden. Zo vinden wij voor elke organisatie de juiste oplossing!

DigiPOS

TCC levert digitale kassasystemen van DigiPOS. Deze kassa’s worden modulair opgebouwd waardoor deze zeer flexibel binnen elke organisatie kunnen worden ingezet. Daarnaast integreert dit systeem volledig met Exact Globe.

Enkele belangrijke functies van DigiPOS zijn:

  • Retourkassa
  • Spaarsysteem
  • Integratie met Intersolve: ondersteuning van giftcards
  • Prijslijsten per klanttype
  • Ondersteuning van meerdere valuta
  • Beschikbaarheid in meerdere talen
  • Mogelijkheid tot het versturen van kassabonnen per e-mail

Een groot voordeel van DigiPOS is dat het kassasysteem werkzaam blijft als er geen verbinding met het internet is. Het blijft dan mogelijk om cash betalingen te doen. Alle transacties zullen later, zodra er weer een internetverbinding is, alsnog gesynchroniseerd worden.

DigiPOS wordt volledig geïntegreerd in een Cloud omgeving (Microsoft Azure). Dit geeft jouw organisatie de mogelijkheid de oplossing in te richten naar bedrijfsbehoeften. Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat de overbodige weg. Zo betaal je ook voor wat je gebruikt.


Realtime beeld van ver- en aankoop

Realtime totaalbeeld van verkoop en aankoop

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Klantbinding

Klantbinding

Verhoogde productiviteit

Verhoogde productiviteit

Flora Haircare gebruikt een digitaal kassaysteem van The Computer Company

Trouwe klanten van ons zoals Florale Haircare zijn, met hun filialen verspreid door Nederland en België, overtuigd dat ons kassasysteem de beste is. Wij geloven dat data-driven Retail de allerbeste inzichten geeft voor en over jouw klanten.

Geen medewerker gevonden.

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Exact

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.