Onze oplossingen voor: Werken in de cloud

Werken in de cloud

Zet jouw bedrijf al in op flexibel werken in de cloud en het belang van de zogenaamde “work-life balans”? Bij TCC scheppen we graag een beeld hoe efficiënt deze werkmethodes weldegelijk zijn:

Na je gewoonlijke ochtendroutine schuif je aan je thuiswerkplek voor een nieuwe werkdag. Je start je tools en hebt meteen alles binnen handbereik, net zoals op kantoor. Tijdens de werkdag sla je diverse documenten op in je OneDrive of woon je enkele Microsoft Teams meetings bij. Tijdens je pauze krijg je een werkmelding op je telefoon en besluit dit via deze weg snel af te maken. De tweede werkdag van de week ga je naar kantoor, waar jouw eigen online werkomgeving er net hetzelfde uit ziet. Dat is werken in de Cloud.

TCC gaat samen met u de transitie naar de toekomst aan. 

Wat is Cloud Computing?  

Werken in de Cloud betekent zakelijk werkgemak op gebied van samenwerken. Bestanden en documenten creëer en deel je makkelijk met elkaar, waardoor informatie altijd up-to-date is. Elke applicatie, stukje data, servers en netwerken zijn namelijk altijd en vanaf elke locatie beschikbaar. Technologie voor Cloud Computing vormt de hoeksteen van digitale transformatie. Wilt u werken op een flexibel, schaalbaar en kostenbesparend platform met optimale connectiviteit?

De technologie bestaat uit de volgende lagen:  

Infrastructure as a Service (IaaS)

Met IaaS voorkom je kosten en de complexiteit van het kopen en beheren van fysieke servers en een eigen datacentrum infrastructuur.

Wij nemen de infrastructuur (denk aan netwerken, servers, storage, …) in beheer. Als gevolg hiervan geniet jouw organisatie van voordelen, als op- en afschalen naar gebruik.

Platform as a Service (PaaS)

Jouw organisatie focust zich op gebruiksgemak, wij creëren dit.

Met behulp van PaaS testen, implementeren en beheren wij een volledige OS voor jou. In het rijkdom van Cloud krijgt jouw organisatie nu optimale controle.

Software as a Service (SaaS)

Wij verzorgen de integratie van jouw gewenste SaaS applicaties in de IT omgeving.

TCC fungeert als Single Point Of Contact tussen jou en de leverancier van de SaaS applicaties. Samen met jou maken we de optimale Cloud omgeving.

Maar is dit wel veilig?

Wij werken samen met partners als Microsoft, die experts zijn op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast is uw online omgeving zelfs veiliger dan ooit met behulp van tools als tweestapverificatie en/of encrypted bestanden. Elke medewerker in jouw organisatie krijgt een eigen beveiligde login voor zijn omgeving. Als gedegen Cloud-provider monitoren wij continu de veiligheid van de geïntegreerde omgeving. Zo houden wij de Cloud omgeving up-to-date met security-patches en zorgen we ervoor dat elke gebruiker vanaf elke locatie veilig aan de slag gaat.


Voordelen van werken in de Cloud
Een hoger rendement door werken in de cloud

Hoger rendement

Betaal wat je gebruikt, dat is werken in de Cloud. Maak geen onnodige kosten meer met de aanschaf van hardware en software voor het opzetten en beheren van eigen on-site datacenters.

Business agility

Business agility

Ongeacht in welk continent of in welke tijdzone je bent, heb je een internetverbinding? Dan kan je aan het werk. Jouw organisatie wordt aanzienlijk productiever en flexibeler. Elke medewerker kan meteen inspelen op businessvragen en marktontwikkelingen.

Beheer en beveiliging door specialisten

Beheer en beveiliging door specialisten

Het waarborgen van bedrijfscontinuïteit, het maken van back-ups en/of noodherstel na een ramp is in een Cloud eenvoudig en goed in te richten. Cloud platformen zijn hoog beschikbaar ingericht waardoor gegevens altijd en overal beschikbaar zijn.

Ontzorg jouw organisatie van security & compliance, door uitgebreide beleidsregels, technologieën en is de gehele Cloudomgeving beschermd tegen potentiële bedreigingen.

Werken in de cloud zorgt voor schaalbaarheid

Onmiddellijk schaalbaar

Feilloos uitbreiden of verkleinen. Naarmate behoeftes groeien of afnemen, past de Cloud zich eenvoudig aan naargelang capaciteit of het aantal gebruikers.

Het wereldwijde netwerk aan Cloud Computing services wordt realtime in beveiligde datacenters bijgewerkt. Je werkt dus altijd in de laatste nieuwe generatie snelle en efficiënte computing hardware.

Waarmee kan ik je helpen?

Tom Herberighs

Director Sales & Business Development

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

VMware
Microsoft
Veeam
Hewlett Packard
Citrix
Cisco

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.