Onze oplossingen voor: Exact Bedrijfssoftware

Exact Online

Altijd en overal boekhouden: Exact Online.

Exact Online biedt alles wat je nodig hebt om je backoffice productief te maken, in één geïntegreerd pakket. Dit vormt de ultieme combinatie van boekhouden en CRM in één oplossing. Hiermee is elke organisatie verzekerd van een “bulletproof” basis om aan de slag te gaan. De software van Exact Online is enorm populair binnen het MKB, meer dan 550.000 ondernemers maken gebruik van het pakket.

Elk Exact Online pakket bevat boekhouden en CRM. Er zijn ook een groot aantal uitbreidingspakketten beschikbaar, die specifiek geschikt zijn voor één sector. Hieronder leggen we de mogelijkheden per pakket uit.

Boekhouden

Dit product is standaard inbegrepen bij alle Exact Online pakketten. De slimme boekhoudsoftware van Exact zorgt ervoor dat je tijd kunt besparen door onder andere automatische herkenning en verwerking van facturen. Ook kan er een automatische koppeling met je bank gemaakt worden.

Werk je samen met een accountant? De software maakt samenwerken heel eenvoudig en laat je bepalen hoe je de administratieve taken wil verdelen.

Handel

Met het digitale voorraadbeheersysteem van Exact breng je alle processen samen in één systeem. Beheer je voorraad op een slimme manier, koppel met ruim 370 applicaties en zorg ervoor dat jouw leverbetrouwbaarheid zo goed mogelijk is.

Uren & facturen

Binnen Exact Online Uren & Facturen kun je je urenregistratie digitaliseren en direct koppelen aan je boekhouding. Hierdoor factureer je nooit meer te laat. Met de slimme rapportages krijg je direct inzicht in de voortgang van projecten.

Salaris

Volledige integratie van de salarisadministratie met de boekhouding waarmee je een hoop tijd kunt besparen. Inclusief ondersteuning van meer dan 150 cao’s.

Productie

Digitaliseer jouw productiebedrijf met de productiesoftware van Exact en stroomlijn het volledige productieproces.  Met dit product beheer je alle processen binnen één systeem en heb je direct inzicht in de resultaten. Daarnaast is het mogelijk om jouw voorkeurssoftware te koppelen en gegevens uit te wisselen met andere bedrijven.

Project Management

Zorg ervoor dat projecten efficiënter worden afgerond door je project management direct te koppelen aan de boekhouding. Zo houd je grip op inkoop, verkoop en saldo’s. Medewerkers kunnen eenvoudig de urenregistratie doorgeven via een app.

Werk in de cloud

Werk volledig in de Cloud

Alles geautomatiseerd in 1 flexibel Exact Online abonnement

Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement

Verbeter resultaten

Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers

Werk online samen

Werk online samen aan het beste resultaat

Databeveiliging

Alle data is zeer goed beveiligd


Exact Online of Exact Globe?

Logo Exact Online. Oplossing van Exact Software.

Ben je een start-up of heb je een kleiner team (<25)? Dan is Exact Online perfect voor jouw online administratie. De oplossing werkt volledig in de Cloud. Dit betekent dat de software altijd en overal met een netwerkverbinding benaderbaar is.

 • Werken in de Cloud
 • Online beschikbaar
 • Tot 25 medewerkers en max. 100 orders per dag
 • Flexibel samen te stellen modules
Logo Exact Globe. Onderdeel van Exact Software.

In de kern van alle bedrijf geïntegreerde processen, dat is waar Exact Globe terug te vinden is.  Jouw data blijft jouw data. Daarnaast bepaal je zelf of je graag werkt in de Cloud of op eigen hardware. Grotere organisaties zwichten bij het efficiënter werken en het gebruiksgemak van Exact Globe.

 • Offline EN online beschikbaar
 • In de Cloud of via eigen hardware
 • >25 medewerkers en meer dan 100 orders per dag

TCC is al jarenlang vertrouwde Exact Gold Partner. Wij helpen jouw organisatie naar de meest efficiënte samenwerking. Tal van tevreden klanten werken al samen met ons voor de implementatie van hun Exact software. Onze unieke aanpak geeft jouw organisatie de mogelijkheid elke behoefte op het lijstje aan te vinken.

Ben jij geïnteresseerd in de Exact Online diensten via TCC? Wij komen gerust een keer kennismaken. Neem contact op met onze Exact Online specialist Harmen via harmen.schipper@tcc.eu of bel naar 013 220 66 20.

Waarmee kan ik je helpen?

Harmen Schipper

Key Account Manager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Orbis
Sumatra
Scansys
Exact
Elvy

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

  Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

  Deze website maakt gebruik van cookies.