Onze oplossingen voor: Moderne werkplek

Workspace 365

Met de adaptieve digitale werkplek van Workspace 365 krijgen jouw medewerkers via één centraal punt toegang tot applicaties, documenten, informatie, intranet en communicatie. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat medewerkers slechts één keer in hoeven te loggen om toegang te krijgen tot alles wat zij nodig hebben, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun werk.

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

  Whitepaper_Workspace365_TCC-klein

  Breng alles samen op één plek

  IT speelt een belangrijke rol in het dagelijkse werk van medewerkers, maar het zou geen bron van complexiteit en frustratie moeten zijn. Door het IT-landschap te vereenvoudigen breng je alles, wat je medewerkers nodig hebben om hun werk te kunnen doen, op één plek samen.

  Met slechts één enkele inlog hebben medewerkers toegang tot alle persoonlijke applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten. Hiermee wordt tijd bespaard die normaal gesproken besteed wordt aan het zoeken naar de juiste inloggegevens of wachtwoorden.

  Vereenvoudigde toegang

  Workspace 365 verbindt moeiteloos legacysystemen met de cloud en verbetert de productiviteit van je team, onafhankelijk van waar ze zich bevinden of op welk apparaat zij werken. Met integraties, waaronder Citrix, Azure Virtual Desktop, Fileserver, VMware en Liquit, streeft Workspace 365 naar flexibiliteit en efficiëntie, zonder dat dit ten kosten gaat van beveiliging.

  Vereenvoudigde communicatie

  Versterk de verbinding tussen medewerkers en stimuleer effectieve informatiedeling en samenwerking. Workspace 365 biedt verschillende intranetfunctionaliteiten, zoals de Hub, het Adresboek en integraties met SharePoint en Viva Engage.

  Vereenvoudigde workflows

  Stroomlijn processen en verhoog de productiviteit door alle workflows samen te brengen. Met de Globale Zoekfunctie zoek je eenvoudig door de digitale werkplek en met de open API’s sluit je alle applicaties naadloos aan in de digitale werkplek. Workspace 365 integreert met onder andere TOPdesk, OpenIMS, Egnyte en andere integraties om informatiestromen te vereenvoudigen.

  Workspace 365 op elk device

  De digitale werkplek van Workspace 365 is vanaf elk device bereikbaar en hetzelfde. Op je nou op kantoor werkt, thuis achter je eigen laptop zit of bij een cliënt op locatie bent, je krijgt overal eenvoudig toegang tot alle applicaties en documenten die nodig zijn om je werk te kunnen uitvoeren.

  Rolgebaseerde en voorwaardelijke toegang

  Uiteraard wil je voorkomen dat elke medewerker toegang heeft tot alle applicaties en bestanden. Met Workspace 365 bepaal je op rolniveau waar een medewerker toegang tot heeft. Zo zien zij alleen relevante applicaties en documenten. Dit is eenvoudig en snel in te stellen en te wijzigen door de werkplekbeheerder.

  Daarnaast biedt Workspace 365 voorwaardelijke toegang aan, waarmee je voorwaarden kunt instellen aan het bereiken van bepaalde applicaties en documenten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om medewerkers geen patiëntdossiers te laten openen buiten het bedrijfsnetwerk om.

  De voordelen van Workspace 365

  Alles op één plek

  Eén digitale werkplek, waarin alle applicaties, documenten en bedrijfsinformatie toegankelijk zijn. Zo hoeven medewerkers niet meer te schakelen tussen verschillende platformen en besparen zij tijd.

  Gepersonaliseerde werkplek

  Medewerkers kunnen vanaf elke locatie en apparaat werken, wanneer zij dat willen. De digitale werkplek is in te richten op basis van specifieke behoefte van de medewerker.

  Altijd veilig

  Met voorwaardelijke toegang en beveiligingsmaatregelen zorgt Workspace 365 ervoor dat alle bedrijfsinformatie veilig is.

  Single Sign On

  Log slechts één keer in en krijg toegang tot alle applicaties, documenten en informatie. De tijd die je bespaart door niet te hoeven zoeken naar de juiste inloggegevens, kan besteed worden aan primaire taken.

  Document management

  Je hoeft niet lang te zoeken naar een document, want deze worden allemaal op één centrale plek opgeslagen. Workspace 365 integreert onder andere Office 365, OneDrive en Sharepoint. Daarnaast kun je eenvoudig documenten delen met collega’s.

  Communicatie en informatie

  De gebruiksvriendelijke interface laat jou in één oogopslag alle belangrijke communicatie en informatie zien. Je mail, agenda, nieuwsberichten, documenten en andere belangrijke informatie zijn direct zichtbaar.

  Rolgebaseerde toegang

  Per gebruiker of conditie kun je bepalen of er wel of geen toegang wordt verleend tot een bepaald document of een applicatie. Deze rollen zijn gemakkelijk te beheren.

  Remote Desktop Applicaties

  In de Workspace 365 breng je alle nodige applicaties samen. Dit geldt ook voor de legacy-applicaties. De gebruiker krijgt snel toegang tot alle applicaties die er nodig zijn om het werk goed uit te kunnen voeren.

  Alles op één plek

  Breng je bedrijfsprocessen samen in de digitale werkplek door micro apps te bundelen en samen te laten werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tickets of roosters.

  Workspace 365 prijzen

  Elke organisatie is uniek en om die reden biedt Workspace 365 geen standaardoplossing aan. De pakketten worden op maat gemaakt, zodat deze specifiek geschikt zijn voor jouw organisatie, ongeacht waar je je bevindt in de digitale transformatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Neem hiervoor contact met ons op. Voor organisaties zonder winstoogmerk gelden goedkopere tarieven.

  Workspace 365 biedt drie pakketten die hand in hand werken met altijd aanwezige features. Elke module heeft eigen voordelen:

  Hybrid

  Deze module stelt je in staat om vanuit één centraal platform toegang te krijgen tot legacysystemen en de cloud. Hierdoor wordt hybride werken zonder IT-frustratie de norm. Deze module biedt een verbetering van de productiviteit voor medewerkers, ongeacht wanneer, waar of met welk apparaat ze werken.

  Engage

  Deze module is ontworpen om betrokkenheid te stimuleren en ervoor te zorgen dat medewerkers verbonden blijven. Zo kan je profiteren van verschillende intranet functionaliteiten en een SharePoint- en Viva Engage-integratie.

  Unify

  Alle informatiebronnen gecentraliseerd in één interface? Daar zorgt de ‘Unify’-module voor. Medewerkers zullen efficiënter gaan werken door vereenvoudiging van de informatiestroom. Je bekijkt eenvoudig alle updates in één overzicht. Met de Globale Zoekfunctie vind je daarnaast snel wat je nodig hebt. De open API stelt de organisatie in staat om alle applicaties naadloos te integreren.

  De modules van Workspace 365

  Is Workspace 365 van Microsoft?

  Nee, Workspace 365 staat los van Microsoft. Wel is het mogelijk om Microsoft 365 te combineren met Workspace 365. Met deze combinatie wordt het eenvoudiger om de apparaten van medewerkers te beveiligen zonder de gebruiksvriendelijkheid te beperken. Ook kun je de Microsoft-applicaties als Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneDrive en Viva Engage integreren.

  Lees dit artikel voor meer informatie

  Workspace 365 als digitale werkplek in jouw organisatie?

  Ben jij geïnteresseerd in Workspace 365 voor jouw organisatie? Bij TCC hebben wij alle kennis in huis om de transitie naar de digitale werkplek volledig in goede banen te leiden. Onze specialisten vertellen je graag meer en kunnen al jouw vragen beantwoorden.

  Neem contact op voor meer informatie via +31 (0)43 363 03 62, mail naar info@tcc.eu of vul het contactformulier in.

  whitepaper

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

   Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

   Whitepaper_Workspace365_TCC-klein

   Waarmee kan ik je helpen?

   Berry Roemgens

   Bid & Customer Success Leader

   Waarom TCC?

   Partners voor deze oplossing

   Workspace 365
   Microsoft
   Liquit
   Veeam

   Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

   whitepaper

   Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

   Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.