Onze oplossingen voor: Moderne werkplek

Workspace 365

Met de digitale werkplek van Workspace 365 krijgen jouw medewerkers via één centraal punt toegang tot applicaties, documenten, informatie, intranet en communicatie. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat medewerkers slechts één keer in hoeven te loggen om toegang te krijgen, zodat zij meer tijd over hebben voor de primaire taken.

Gebruiksvriendelijkheid op één

Het vereenvoudigen van het digitale werken staat bij Workspace 365 op nummer één. Het wordt dan ook gekenmerkt als zeer gebruiksvriendelijk. De digitale werkplek kent een gebruiksvriendelijke interface, waarin je heel gemakkelijk tussen o.a. applicaties, documenten en informatie kunt browsen zonder veel programma’s te moeten openen.

Anderzijds dient de gebruiker slechts één keer in te loggen om toegang te krijgen tot deze applicaties. Hiermee wordt tijd bespaard die normaal gesproken besteed wordt aan het zoeken naar de juiste inloggegevens of wachtwoorden.

Workspace 365 op elk device

De digitale werkplek van Workspace 365 is vanaf elk device bereikbaar en hetzelfde. Op je nou op kantoor werkt, thuis achter je eigen laptop zit of bij een cliënt op locatie bent, je krijgt overal eenvoudig toegang tot alle applicaties en documenten die nodig zijn om je werk te kunnen uitvoeren.

Role-based en geconditioneerde toegang

Uiteraard wil je voorkomen dat elke medewerker toegang heeft tot alle applicaties en bestanden. Met Workspace 365 bepaal je op rolniveau waar een medewerker toegang tot heeft. Zo zien zij alleen relevante applicaties en documenten. Dit is eenvoudig en snel in te stellen en te wijzigen door de werkplekbeheerder.

Daarnaast biedt Workspace 365 geconditioneerde toegang aan, waarmee je voorwaarden kunt instellen aan het bereiken van bepaalde applicaties en documenten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om medewerkers geen patiëntdossiers te laten openen buiten het bedrijfsnetwerk om.

De voordelen van Workspace 365

Eenmalig inloggen met Workspace 365
Single Sign On

Log slechts één keer in en krijg toegang tot alle applicaties, documenten en informatie. De tijd die je bespaart door niet te hoeven zoeken naar de juiste inloggegevens, kan besteed worden aan primaire taken.

Document management
Document management

Je hoeft niet lang te zoeken naar een document, want deze worden allemaal op één centrale plek opgeslagen. Workspace 365 integreert onder andere Office 365, OneDrive en Sharepoint. Daarnaast kun je eenvoudig documenten delen met collega’s.

Communicatie en informatie
Communicatie en informatie

De gebruiksvriendelijke interface laat jou in één oogopslag alle belangrijke communicatie en informatie zien. Je mail, agenda, nieuwsberichten, documenten en andere belangrijke informatie zijn direct zichtbaar.

Beheer apps in Workspace 365
App management

Per gebruiker of conditie kun je bepalen of er wel of geen toegang wordt verleend tot een bepaald document of een applicatie. Deze rollen zijn gemakkelijk te beheren.

Remote desktop applicaties
Remote Desktop Applicaties

In de Workspace 365 breng je alle nodige applicaties samen. Dit geldt ook voor de legacy applicaties. De gebruiker krijgt snel toegang tot alle applicaties die er nodig zijn om het werk goed uit te kunnen voeren.

Micro apps
Micro Apps

Breng je bedrijfsprocessen samen in de digitale werkplek door micro apps te bundelen en samen te laten werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tickets of roosters.

Workspace 365 prijzen

Elke organisatie is uniek en om die reden biedt Workspace 365 geen standaardoplossing aan. De pakketten worden op maat gemaakt, zodat deze specifiek geschikt zijn voor jouw organisatie. Om deze reden zijn er dan ook geen standaardprijzen beschikbaar. Uiteraard maken wij graag een vrijblijvende offerte voor je. Neem hiervoor contact met ons op. Voor organisaties zonder winstoogmerk gelden goedkopere tarieven.

Om tot een gepersonaliseerde oplossing te komen, worden er drie modulaire pakketten geboden:

  • Hybrid: deze module stelt je in staat om vanuit één centraal platform toegang te krijgen tot de belangrijkste applicaties. Verbeter de productiviteit, de workflow en de samenwerking door documenten, e-mails en afspraken te centraliseren. Door voorwaarden in te stellen bepaal jij wie op welk moment toegang heeft tot applicaties en informatie.
  • Engage: met deze module betrek je jouw medewerkers bij de organisatie, ongeacht de locatie. De informatiestroom komt centraal binnen en medewerkers kunnen eenvoudig met elkaar communiceren. De ‘Engage’-module bevat een integratie met o.a. SharePoint en Microsoft Teams.
  • Unify: alle informatiebronnen gecentraliseerd in één interface? Daar zorgt de ‘Unify’-module voor. Medewerkers zullen efficiënter gaan werken door vereenvoudiging van de informatiestroom. Je bekijkt eenvoudig alle updates in één overzicht. Met de Globale Zoekfunctie vind je daarnaast snel wat je nodig hebt. De open API stelt de organisatie in staat om alle applicaties naadloos te integeren.

Is Workspace 365 van Microsoft?

Nee, Workspace 365 staat los van Microsoft. Wel is het mogelijk om Microsoft 365 te combineren met WS 365. Met deze combinatie wordt het eenvoudiger om de apparaten van medewerkers te beveiligen zonder de gebruiksvriendelijkheid te beperken. Ook kun je de Office 365 applicaties, zoals Word, Excel en PowerPoint integreren.

Lees dit artikel voor meer informatie

Workspace 365 als digitale werkplek in jouw organisatie?

Ben jij geïnteresseerd in Workspace 365 voor jouw organisatie? Bij TCC hebben wij alle kennis in huis om de transitie naar de digitale werkplek volledig in goede banen te leiden. Onze specialisten vertellen je graag meer en kunnen al jouw vragen beantwoorden.

Neem contact op voor meer informatie via +31 (0)43 363 03 62, mail naar info@tcc.eu of vul het contactformulier in.

Waarmee kan ik je helpen?

Berry Roemgens

Bid & Customer Success Leader

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Workspace 365
Microsoft
Liquit
Veeam

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.