Onze oplossingen voor: Exact Bedrijfssoftware

Exact Bedrijfssoftware

Op zoek naar software om de productiviteit van je organisatie te meten en verhogen? Dat is de bedrijfssoftware van Exact.

Exact is een future proof ERP software. Behaal organisatorische doelstellingen in een handomdraai en maak organisatorische ambities waar. Creëer een complete geïntegreerde back office voor jouw gehele organisatie met de slimme bedrijfssoftware van Exact.

De bedrijfssoftware geeft boekingssuggesties, matcht facturen met bankafschriften en zet ongestructureerde communicatie om in sociale samenwerking. Consolideer de financiële gegevens van alle vestigingen wereldwijd met één druk op de knop. Beheer een gezonde cashflow, verzamel en analyseer bedrijfsgegevens. Bespaar tijd en verkrijg waardevolle inzichten door het ecosysteem van jouw organisatie te verbinden en digitaal samen te werken.


Exact Gold Partner

TCC is al jarenlang vertrouwde Exact Gold Partner. Wij helpen jouw organisatie naar de meest efficiënte samenwerking. Tal van tevreden klanten werken al samen met ons voor de implementatie van hun Exact software. Onze unieke aanpak geeft jouw organisatie de mogelijkheid elke behoefte op het lijstje aan te vinken.

Waarmee kan ik je helpen?

Harmen Schipper

Key Account Manager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Orbis
Sumatra
Scansys
Exact
Elvy

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Geen zin om te lezen?

    Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

    In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

    Deze website maakt gebruik van cookies.