Certificeringen

Als IT dienstverlener is het van uiterst belang dat jouw bedrijfsinformatie bij ons veilig is. Bij TCC zien we het als een verplichting de veiligheid van jouw organisatie optimaal te organiseren. Onze interne processen rusten op deze veiligheid. Deze worden dan ook frequent getoetst door externe partijen.

TCC beschikt over een aantal certificeringen. Deze certificeringen worden door externe partijen periodiek geaudit.

ISO 27001

TCC beschikt over de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2023 certificering.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan.

De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan. Dit met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie, en dus voor de klant, zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak, … .

Met een ISO 27001 certificering voldoen wij aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Dit voor het toepassingsgebied; het beveiligen van informatie in relatie tot het ontwerpen, leveren en beheren van end-to-end cloud oplossingen bestaande uit hosting, IAAS, PAAS, DAAS, SAAS en MDM.

NEN 7510

Daarnaast beschikken wij over een NEN 7510-1:2017+A1:2020 certificering. Dit is een nationale (NL) norm, specifiek toegespitst op organisaties die te maken hebben met persoonlijke gezondheidsinformatie.

Wij als IT dienstverlener hanteren de beheersmaatregelen die de NEN 7510 beschrijft (en in sommige gevallen verplicht zijn), als aanvulling op ISO 27001.

Vanwege onze bewezen kennis en ervaring binnen de zorgsector is deze certificering een must voor ons als jouw IT leverancier.

ISO 9001

TCC is ook NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat er voldaan wordt aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Deze norm is een maatstaf op het gebied van betrouwbaarheid en transparantie in de markt. Hiermee zijn wij in staat om te voldoen aan de eisen van de klant. Daarnaast borgen we de continue verbetering van de kwaliteit.

De ISO 9001 toont de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen aan. We proberen de klant dan ook op de best mogelijke wijze te helpen.

ISO 14001

Met een ISO 14001:2015 certificering voldoet TCC bewezen aan de internationale norm op het gebied van milieumanagement. Er is een goed functionerend

milieumanagementsysteem aanwezig.
We zijn ons bewust van onze impact en proberen onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Voortdurend blijven we werken aan verbetering op het gebied van duurzaamheid.

ISAE 3402 Type 2

Ten slotte beschikken wij over een ISAE 3402 Type 2 verklaring. Deze verklaring toont dat wij de IT processen die jouw organisatie bij ons outsourced geborgd zijn.

Een ISAE-verklaring is gericht op organisaties die in aanmerking komen voor een onderzoek naar de geïmplementeerde beheersmaatregelen. Bijgevolg zijn wij in staat om de kritische processen van jouw organisatie te beveiligen.

Wij beschikken over een Type 2 verklaring hetgeen betekent dat wij geaudit worden op een doorlopende periode en dat het niet slechts een enkele momentopname betreft.

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.