Cisco

Het Amerikaanse Cisco is een van de grote spelers op het gebied van netwerkapparatuur, zoals routers, switches, firewalls en servers. Met het productportfolio van Cisco kan er binnen elke organisatie een sterk netwerk worden aangelegd, waarin alle medewerkers op een veilige manier met elkaar kunnen samenwerken.

De geschiedenis van Cisco

Cisco werd in 1984 opgericht door het echtpaar Len Bosack en Sandy Lerner. Op dat moment waren zij beiden werkzaam aan de Stanford University. Samen bedachten zij een technologie om verschillende netwerken binnen de universiteit met elkaar te kunnen verbinden. Deze technologie werd later uitgerold buiten de muren van de universiteit en kreeg de naam multi-protocol router.

In de jaren die daarop volgden, wist Cisco een enorme groei door te maken. Uiteindelijk groeide Cisco zelfs uit tot marktleider op het gebied van netwerkapparatuur.

In 2012 nam Cisco Meraki over. Meraki werd vervolgens geïntegreerd in het portfolio van Cisco.

De naam Cisco is een verwijzing naar de stad San Francisco. In deze stad werd het bedrijf opgericht. Het hoofdkantoor is inmiddels gevestigd in San José, Californië.

Oplossingen en services

Naast de verkoop van apparatuur, houdt Cisco zich echter ook bezig met het bieden van volledige oplossingen en services. Met de combinatie van apparatuur en oplossingen, kan er voor elke organisatie, hoe groot of klein dan ook, een hoogwaardig, stabiel en veilig netwerk gerealiseerd worden. Cisco beschikt over een volledig portfolio dat geschikt is voor elke organisatie, zowel groot als klein.

TCC: Premier Partner van Cisco

Als Premier Partner mag heeft TCC een bewezen trackrecord op het gebied van Cisco-oplossingen. De netwerkspecialisten volgens jaarlijks trainingen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Bij TCC kan elke organisatie, groot én klein, terecht voor een passende netwerkoplossing. Hierdoor kunnen deze organisaties zich blijven richten op hun kerntaken.

Lees de whitepaper 'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

Wil jij weten hoe de oplossingen van Cisco jouw organisatie kunnen helpen met hybride én veilig werken? Lees dan de whitepaper ‘Hybride & veilig werken binnen het MKB’. 

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen de whitepaper naar je op!

  Je kunt bij TCC onder andere terecht voor de volgende Cisco-diensten en -oplossingen. Staat de gewenste oplossing er niet tussen? Neem dan contact met op, dan kunnen we samen kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen!

  Cisco Meraki

  Met Cisco Meraki kunnen we een totaaloplossing bieden op het gebied van IT-infrastructuur. Daarnaast monitor je eenvoudig een groot aantal apparaten en netwerken via een cloud-managed dashboard.

  Cisco Umbrella

  Cisco Umbrella is een oplossing om ook activiteit buiten het bedrijfsnetwerk te monitoren en te beveiligen. Met de inzet van Umbrella is het mogelijk om op een veilige manier hybride te werken.

  Cisco Duo

  Duo is de Multi-Factor Authenticatie (MFA) oplossing van Cisco. Met MFA voeg je een extra beveiligingslaag toe aan accounts. Zo hebben medewerkers op een veilige manier toegang tot applicaties en gegevens.

  Cisco ISE

  Weten wat er in je netwerk speelt? Cisco ISE helpt hierbij! Vanuit een beheerplatform zie je direct wie of wat er verbonden zijn. Op basis van kenmerken kun je eenvoudig toegangsniveaus bepalen en beheren.

  Waarmee kan ik je helpen?

  Tom Herberighs

  Director Sales & Business Development

  Waarom TCC?

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  whitepaper

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

   Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

   Deze website maakt gebruik van cookies.