Onze oplossingen voor: Microsoft Copilot

Microsoft Copilot Workshop

Tijdens de Microsoft Copilot Workshop ontdek je de kracht van Microsoft Copilot voor jouw organisatie. We gaan samen aan de slag om de mogelijkheden te verkennen van Copilot binnen Microsoft 365 en applicaties als Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Planner, Copilot Web en Viva. Naast het verkennen van de mogelijkheden, gebruiken we specifieke use cases van jouw organisatie om de waarde van Microsoft Copilot in te zien. We sluiten af met het opstellen van een routekaart, waarin jouw weg naar succes met Copilot wordt beschreven. 

Geïnteresseerd in de Microsoft Copilot Workshop?

Waarom deelnemen aan de Microsoft Copilot Workshop?

Deze workshop staat volledig in het teken van de voordelen van Copilot voor jouw organisatie. We bekijken hoe jij de AI-assistent van Microsoft optimaal kunt inzetten. Tijdens de interactieve sessies maken we gebruik van voorbeelden uit de praktijk en concrete bedrijfsscenario’s die op dit moment binnen organisaties spelen. Op basis hiervan zoeken we samen uit of Microsoft Copilot een rol kan spelen bij het aanpakken van deze scenario’s.  

De drie stappen van de Workshop

De Microsoft Copilot Workshop bestaat uit drie onderdelen: het ontdekken van de mogelijkheden, het beoordelen van jouw specifieke behoeften en het opstellen van een routekaart voor implementatie. 

Stap 1: Ontdekken van de mogelijkheden

We starten met inspirerende presentaties gecombineerd met praktische demonstraties. Onze experts tonen hoe Copilot de creativiteit van de gebruiker aanwakkert, productiviteit verhoogt en helpt bij het verbeteren van vaardigheden. We verkennen de mogelijkheden binnen verschillende Microsoft 365-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Copilot Web, Viva en Planner. Ook gaan we aan de slag met afdelingsspecifieke mogelijkheden voor onder andere directie, HR, sales, marketing, operations en support.  

Aan het einde van stap een heb je een duidelijk beeld van hoe Copilot processen kan automatiseren en vereenvoudigen, zodat je team zich kan richten op strategische en creatieve taken. Op naar stap twee! 

Stap 2: Beoordelen van specifieke behoeften

In het tweede deel duiken we dieper in de specifieke behoeften van jouw organisatie. We identificeren belangrijke bedrijfsscenario’s en onderzoeken hoe Microsoft Copilot hierin kan ondersteunen. Beschik je over een Microsoft 365-licentie? Dan is het mogelijk om in Copilot Lab zelf te experimenteren. Zo krijg je inzicht in verschillende use cases die relevant zijn voor jouw organisatie.  

Stap 3: Opstellen van de routekaart

Aan het eind van de workshop stellen we een routekaart op voor implementatie van Microsoft Copilot binnen jouw organisatie. Dit doen we aan de hand van de verworven inzichten in de eerste twee stappen. We definiëren de meest relevante scenario’s en prioriteren deze. Dit resulteert in een helder plan voor de ontwikkeling van een Proof of Concept of een implementatiestrategie. Zo kun je na de workshop concreet aan de slag met de implementatie van Copilot! 

Wat levert de Microsoft Copilot Workshop op voor jouw organisatie?

Geïnteresseerd in de Microsoft Copilot Workshop?

Ben jij klaar om de mogelijkheden van Copilot voor jouw organisatie te ontdekken? Laat het ons dan weten door in onderstaand formulier je e-mailadres achter te laten. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om een sessie te plannen die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met je accountmanager of via de algemene contactgegevens. 

Geïnteresseerd in de Microsoft Copilot Workshop?

Waarmee kan ik je helpen?

Bjorn Schmitz

CINO

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.