Onze oplossingen voor: Microsoft Copilot

Microsoft Copilot POC/Pilot

Met de Microsoft Copilot POC (Proof of Concept)/Pilot krijg je de unieke kans om de waarde van Microsoft Copilot te verkennen binnen de specifieke context van jouw organisatie. Tijdens de POC/Pilot gaan we aan de slag met de uitwerking van een daadwerkelijke use case, gebaseerd op jouw bedrijfsbehoeften en -processen. Zo ervaar je zelf hoe Microsoft Copilot de productiviteit en efficiëntie binnen jouw organisatie kan verbeteren. Ook kun je beoordelen of de investering in Copilot de moeite waard is.

Geïnteresseerd in de Microsoft Copilot POC/Pilot?

Wat bevat de Microsoft Copilot POC/Pilot?

De Microsoft Copilot POC/Pilot kent enkele belangrijke onderdelen.

Gepersonaliseerd experiment

We gaan direct aan de slag met een use case voor jouw organisatie. Samen met onze expert verken je verschillende scenario’s uit de uitgebreide Scenariobibliotheek. Vervolgens gebruik je je eigen Microsoft 365-data om realistische resultaten te verkrijgen. Naast dit specifieke scenario, laten we ook de top 10 van meest gebruikte Copilot-scenario’s zien. Dit toont de breedte van de tool. Er ontstaat een volledig beeld van de mogelijkheden van Copilot voor jouw organisatie.

Strategische inzichten

Door een specifieke use case te doorlopen, krijg je strategische inzichten in de wijze waarop Copilot bij kan dragen aan het maximaliseren van productiviteit en efficiëntie binnen jouw organisatie. Deze inzichten kun je gebruiken om een weloverwogen beslissing te maken over de verdere inzet van Microsoft Copilot binnen dagelijkse processen.

Hands-on ervaring

Je gaat zelf aan de slag met Copilot. Hierdoor ervaar je direct hoe het werkt en hoe je het optimaal in kunt zetten. Onze experts begeleiden je stap voor stap. Zo haal je het maximale uit de Microsoft Copilot POC/Pilot en verkrijg je inzicht in de praktische voordelen. 

Gepersonaliseerde oplossingen

Op basis van de ervaring en de resultaten gaan we aan de slag met gepersonaliseerde aanbevelingen om Microsoft Copilot zo optimaal mogelijk te benutten. Heb je specifieke LoB (Line-of-Business)-applicaties (software die ontworpen is voor specifieke zakelijke functies als CRM en ERP-systemen)? Deze kunnen naadloos geïntegreerd worden met Copilot.

Concrete resultaten

Zowel tijdens als na de POC/Pilot kun je concrete resultaten bekijken die de impact van Copilot op jouw organisatie zichtbaar maken. Aan de hand van deze resultaten bepaal je of Copilot geschikt is voor een grootschalige implementatie.

Deskundige begeleiding

De experts van TCC smart IT solutions begeleiden je tijdens de volledige POC/Pilot. Als ervaren en bewezen Microsoft-partner beschikken wij over de meest recente kennis en best practices. Hierdoor kunnen we jou optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van een succesvolle POC/Pilot.

Maak gebruik van de Business Case Builder

Bij afname van de Microsoft Copilot POC/Pilot is de Copilot Business Case Builder inbegrepen. De Business Case Builder geeft jou de mogelijkheid om de waarde van Copilot te kwantificeren. 

Waarom de Microsoft Copilot POC/Pilot?

De Microsoft Copilot POC/Pilot biedt je de uitgelezen kans om Copilot te testen in een veilige omgeving binnen jouw eigen organisatie. Werk een volledige use case uit en ervaar zelf de voordelen van Copilot. De hands-on ervaring, strategische inzichten en heldere resultaten zorgen voor een volledig beeld van de toegevoegde waarde. De deskundige begeleiding en ondersteuning van TCC zorgen ervoor dat de POC/Pilot soepel verloopt en er een solide basis ontstaat voor een succesvolle implementatie.

We komen dan ook graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken voor jouw organisatie. Toon je interesse via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Samen verbeteren we de productiviteit en maximaliseren we efficiëntie binnen jouw organisatie!

Geïnteresseerd in de Microsoft Copilot POC/Pilot?

Waarmee kan ik je helpen?

Bjorn Schmitz

CINO

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.