Nieuws

Donderdag 29 september: Cyber Resilience Castle

Tegen de helling van de Cannerberg in Maastricht ligt Château Neercanne. Vanaf de terrassen van het kasteel kijk je uit over de Jekervallei. Deze ligging is niet onbewust gekozen. Eeuwen geleden bouwde men kastelen om zich te kunnen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Een directe uitkijk op de omgeving verstevigde de verdedigingspositie, waardoor er, bij een aanval, een snelle en adequate reactie kon worden uitgevoerd.

Ook al wonen en werken de meeste mensen op dit moment niet meer in een kasteel, verdediging tegen aanvallen van buitenaf is relevant als nooit tevoren. Heden ten dage dient men zich niet alleen te beschermen tegen fysieke aanvallen, maar zeker ook tegen digitale aanvallen. Cybercriminaliteit floreert, waardoor cyber resilience en -security belangrijker dan ooit zijn. Verdediging en zicht op de omgeving zijn twee factoren die bij ieder individu en elke organisatie hoog in het vaandel zouden moeten staan.

Om jouw organisatie optimaal te kunnen beschermen, organiseert TCC The Computer Company op donderdag 29 september het event Cyber Resilience Castle.

Tijdens TCC’s Cyber Resilience Castle zullen diverse experts, waaronder Daniël Verlaan (techjournalist bij RTL), aan het woord komen. In verschillende kennissessies delen zij hun kennis en informeren ze het publiek omtrent de nieuwste trends op het gebied van cyber resilience en -security. Hierbij zullen vragen aan bod komen als ‘Op welke manier kunnen hackers mijn organisatie infiltreren?’ en ‘Hoe maak ik mijn medewerkers weerbaar tegen digitale dreigingen?’. Er is ook tijd om vragen vanuit jouw organisatie te beantwoorden.

Wil jij erbij zijn? Vul dan onderstaand formulier in! We hopen van harte je te mogen verwelkomen op 29 september.

Aanmelden

  Ik lunch mee

  Ik borrel mee

  Sprekers

  Daniël Verlaan – techjournalist bij RTL Nieuws

  13.00 – Keynote

  Daniël Verlaan vertelt op welke manieren hackers toegang kunnen krijgen tot gevoelige informatie. Maar ook hoe je je kunt beschermen tegen deze gevaren.

  Als techjournalist bij RTL Nieuws doet Daniël onderzoek naar de duistere kant van het internet. Hiervoor won hij twee prijzen, de Tegel en de Loep.

  Jeroen Melis – Cisco

  15.00 – Security

  Hoe kunnen we organisaties het beste beschermen tegen hedendaagse digitale dreigingen? En hoe bereiden we ons voor op toekomstige dreigingen?

  Jeroen Melis legt het uit tijdens Cisco’s Cybersecurity Resilience: Protecting what’s now and what’s next.

  Saskia Smetsers – Tech Data Academy

  15.40 – Security

  Niemand wil de veroorzaker zijn van een lek of een hack. Ook al is je omgeving nog zo goed beveiligd en zijn je processen op orde, als medewerkers zich niet bewust zijn van de risico’s loop je alsnog een groot gevaar. Een keten is zo sterk als de zwakste schakel.

  Hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers bewust zijn van de risico’s en daar naar handelen?

  Gijs van Hees & Martijn Voorveld – Workspace 365

  15.00 – Business Consultancy

  In deze sessie vertellen Gijs van Hees en Martijn Voorveld meer over de missie van Workspace 365: de impact van medewerkers maximaliseren door complexiteit te verlagen. En hoe dit voor organisaties gerealiseerd kan worden.

  Martin de Sain – Sumatra

  15.40 – Business Consultancy

  Door informatie naar het beslissingsproces te brengen, krijgen medewerkers op alle afdelingen inzicht in operationele processen. De unieke presentatievorm van Sumatra is ontwikkeld om data te combineren en beschikbaar te stellen binnen één scherm. Je ziet dus direct wat er aan de hand is, wat hiervan de oorzaak is en welke actie je hierop moet ondernemen. Hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over alle voor hen relevante en actuele informatie, hoe hoger de opbrengst!

  In deze interactieve sessie ontdek je hoe Operational Intelligence, op een veilige manier, leidt tot beterebeslissingen binnen jouw bedrijf.

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Nieuws

  TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

  Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
  Must read

  Het belang van back-ups

  Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
  Nieuws

  Word jij onze nieuwe sterspeler?

  Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
  Nieuws

  Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

  Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
  Nieuws

  TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

  Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  Deze website maakt gebruik van cookies.