Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

De digitale werkplek van Workspace 365 zorgt ervoor dat jouw medewerkers efficiënter en productiever kunnen werken. Zo bespaart iedere medewerker tot wel 15 à 30 minuten per werkdag. Tijd die besteed kan worden aan dat wat echt belangrijk is: het uitvoeren van de kernwerkzaamheden. Óf tijd die kan leiden tot een verlaging de van de werkdruk.

Workspace 365 is geschikt voor elke organisatie die efficiënter wil gaan werken. De schaalbaarheid zorgt ervoor dat er voor iedere organisatie een gepaste oplossing geboden kan worden. In sommige sectoren is de oplossing echter gespecialiseerd: de zorg, het onderwijs en de overheid.

Een werkplek rendeert pas optimaal wanneer deze volledig geadopteerd is door iedereen binnen de organisatie. Met de unieke TCC-aanpak gaan we in zeven stappen van een inventarisatie tot een volledige adoptie inclusief blijvende ondersteuning.

Wil jij alles weten over Workspace 365 als oplossing voor de digitale werkplek binnen jouw organisatie? Wat de voordelen zijn? Uit welke onderdelen het bestaat? Welke organisaties jou voor gingen? En hoe we ervoor zorgen dat de werkplek volledig geadopteerd wordt door iedereen binnen de organisatie? Download dan de whitepaper!

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

  Whitepaper_Workspace365_TCC-klein

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Nieuws

  FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

  Op 18 juni 2024 heeft FAD automatisering zich aangesloten bij TCC smart IT solutions. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige FAD-team sluit zich aan bij TCC.
  Nieuws

  TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

  Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
  Must read

  Het belang van back-ups

  Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
  Nieuws

  Word jij onze nieuwe sterspeler?

  Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
  Nieuws

  Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

  Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  whitepaper

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

   Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

   Geen zin om te lezen?

   Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

   In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

   Deze website maakt gebruik van cookies.