Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

De digitale werkplek van Workspace 365 zorgt ervoor dat jouw medewerkers efficiënter en productiever kunnen werken. Zo bespaart iedere medewerker tot wel 15 à 30 minuten per werkdag. Tijd die besteed kan worden aan dat wat echt belangrijk is: het uitvoeren van de kernwerkzaamheden. Óf tijd die kan leiden tot een verlaging de van de werkdruk.

Workspace 365 is geschikt voor elke organisatie die efficiënter wil gaan werken. De schaalbaarheid zorgt ervoor dat er voor iedere organisatie een gepaste oplossing geboden kan worden. In sommige sectoren is de oplossing echter gespecialiseerd: de zorg, het onderwijs en de overheid.

Een werkplek rendeert pas optimaal wanneer deze volledig geadopteerd is door iedereen binnen de organisatie. Met de unieke TCC-aanpak gaan we in zeven stappen van een inventarisatie tot een volledige adoptie inclusief blijvende ondersteuning.

Wil jij alles weten over Workspace 365 als oplossing voor de digitale werkplek binnen jouw organisatie? Wat de voordelen zijn? Uit welke onderdelen het bestaat? Welke organisaties jou voor gingen? En hoe we ervoor zorgen dat de werkplek volledig geadopteerd wordt door iedereen binnen de organisatie? Download dan de whitepaper!

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Whitepaper_Workspace365_TCC-klein

    Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

    Nieuws

    Bjorn Schmitz aangesteld als CINO

    Op 2 juli jongstleden is Bjorn Schmitz gestart als Chief Innovation Officer bij TCC smart IT solutions. Met deze aanstelling markeren we het belang van innovatie binnen onze organisatie en de toekomst.
    Nieuws

    FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

    Op 18 juni 2024 heeft FAD automatisering zich aangesloten bij TCC smart IT solutions. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige FAD-team sluit zich aan bij TCC.
    Nieuws

    TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

    Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
    Must read

    Het belang van back-ups

    Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
    Nieuws

    Word jij onze nieuwe sterspeler?

    Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!

    Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

    whitepaper

    Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

    Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

      Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

      Deze website maakt gebruik van cookies.