Nieuws

FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

Verheugd kondigen we aan dat FAD automatisering zich per 18 juni 2024 heeft aangesloten bij TCC smart IT solutions. Deze strategische samenwerking is een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige team van FAD automatisering zal TCC-team versterken.

Op 18 juni jongstleden werd de samenwerking officieel beklonken tussen François Vertommen, oprichter en eigenaar van FAD automatisering, en Edward Goessens, CEO van TCC smart IT solutions. François en het volledige FAD-team zullen zich volledig aansluiten bij TCC. Dit waarborgt de kwaliteit en service die klanten gewend zijn.

Service en ondersteuning als belangrijkste uitgangspunt

Met de samenwerking zorgen we ervoor dat service en ondersteuning voor klanten hoog in het vaandel blijven staan. De toename in capaciteit betekent kortere doorlooptijden en een snellere oplossing van vraagstukken. Daarnaast is er voor klanten de mogelijkheid om 24/7 ondersteuning af te nemen.

IT is continu in ontwikkeling en het is essentieel om daar als organisatie in mee te gaan. De combinatie van kennis en ervaring van beide teams leidt tot een breder scala aan oplossingen en een effectievere aanpak van complexe IT-vraagstukken. Met meer middelen én meer expertise kunnen we ons ten slotte nog beter richten op innovatie.

De juiste keuze

François Vertommen, oprichter en eigenaar van FAD automatisering spreekt over de juiste keuze: “Met de aansluiting bij TCC smart IT solutions, zorgen we voor een waarborging van de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo zijn zowel onze klanten als wij goed voorbereid op de toekomst.”

Edward Goessens, CEO van TCC smart IT solutions voegt hieraan toe: “We zijn enorm trots op het feit dat FAD automatisering ervoor gekozen heeft om zich aan te sluiten bij TCC. Samen kunnen we verder groeien en onze klanten nog beter van dienst zijn.”

De juiste keuze

Net als één van de locaties van TCC smart IT solutions, is FAD automatisering gevestigd in Maastricht. De huidige FAD-locatie aan de Heugemer Pastoorstraat zal komen te vervallen. Het volledige team zal gaan opereren vanuit TCC-locatie Maastricht, Withuisveld 9.

Beide partijen kijken uit naar de toekomst en de vele mogelijkheden die deze samenwerking, zowel voor de klant als de medewerker, te bieden heeft. Samen blijven we streven naar effectieve, innovatieve en klantgerichte IT-oplossingen waarbij service en ondersteuning hoog in het vaandel staan.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de overname en wat dit kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op, stuur een mail naar info@tcc.eu of bel naar 043 363 03 62.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

Bjorn Schmitz aangesteld als CINO

Op 2 juli jongstleden is Bjorn Schmitz gestart als Chief Innovation Officer bij TCC smart IT solutions. Met deze aanstelling markeren we het belang van innovatie binnen onze organisatie en de toekomst.
Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met de digitale werkplek van Workspace 365 werken jouw medewerkers efficiënter en productiever. Zo kun je wel 15 à 30 minuten per dag per medewerker besparen. Lees er alles over in de whitepaper.
Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.