Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 zullen TCC The Computer Company B.V. en Perfection Automatiseringen B.V. met elkaar gaan fuseren. Alle activiteiten vallen vanaf dat moment onder TCC The Computer Company B.V. Als handelsnaam zal per 1 april de naam TCC smart IT solutions gehanteerd worden. De fusie gaat gepaard met de introductie van een nieuw logo en een nieuwe domeinnaam.

Geschiedenis

Bijna zeven jaar geleden, in 2016, werd TCC reeds versterkt met Perfection Automatiseringen. Door Perfection Automatiseringen toe te voegen aan de organisatie werd de dienstverlening verder versterkt met Business Consultancy. Hierdoor ontstond de unieke combinatie van een Managed Service Provider met een volwaardige business consultancy afdeling.

De uitbreiding leidde er ook toe dat er een tweede locatie toegevoegd kon worden. Met twee strategisch gelegen locaties in Zuid-Nederland, Maastricht en Tilburg, was het mogelijk om de klanten binnen het verzorgingsgebied nog beter te kunnen bedienen.

In de afgelopen jaren zijn TCC en Perfection steeds verder naar elkaar toegegroeid en kan er inmiddels wel gezegd worden dat beide organisaties over hetzelfde DNA beschikken en klanten dezelfde dienstverlening aanbieden. Een fusie is dan ook een logische vervolgstap.

Officiële fusie

Per 1 april 2023 zullen TCC The Computer Company B.V. en Perfection Automatiseringen B.V. officieel gaan fuseren. De bedrijfsactiviteiten van Perfection Automatiseringen B.V. gaan vanaf dat moment over naar TCC The Computer Company B.V.

Van TCC The Computer Company naar TCC smart IT solutions

Vanaf hetzelfde moment zal de naam TCC smart IT solutions als handelsnaam gebruikt gaan worden. Het gedeelte ‘The Computer Company’ komt daarbij in alle commerciële uitingen te vervallen en wordt vervangen door ‘smart IT solutions’. Deze toevoeging omhelst alle diensten en oplossingen die TCC te bieden heeft. Door de nieuwste technologieën te combineren met slimme oplossingen kunnen organisaties excelleren en groeien. Daarnaast wordt werken makkelijk gemaakt, waardoor er vanaf elke locatie efficiënt gewerkt kan worden.

De wijziging zal geleidelijk worden doorgevoerd en zichtbaar zijn binnen alle commerciële uitingen, zoals de website, e-mails en social media.

De statutaire bedrijfsnaam blijft TCC The Computer Company B.V.

Een drieletterdomein

Op basis van gebruiksgemak is er ook voor gekozen om een nieuwe domeinnaam te hanteren. De domeinen thecomputercompany.nl en perfection.nl zullen overgaan in het domein tcc.eu. Het nieuwe domein bestaat uit slechts zes karakters, waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is.

Opgeslagen bladwijzers en snelkoppelingen hoeven niet aangepast te worden omdat oude url’s blijven werken.

Ook de e-mailadressen van de medewerkers worden makkelijker. Voor iedereen geldt dezelfde combinatie van voor- en achternaam gevolg door het domein, zoals voornaam.achternaam@tcc.eu.

Nieuw logo met herkenbare elementen

Last but not least, wordt er ook een nieuw logo geïntroduceerd. Dit logo is een combinatie van herkenbare TCC-elementen en nieuwe, modernere vormen. Het logo is opgebouwd uit de herkenbare kleuren blauw, zwart en grijs. Ook de punt achter de laatste C is iets dat voor velen een blik van herkenning zal opleveren. De letters zijn echter volledig vernieuwd. Er is gekozen voor een combinatie van technische en vloeiende vormen. Deze combinatie symboliseert de TCC-aanpak: het inzetten van techniek om zo efficiëntie te realiseren en een lach op het gezicht van de klant te toveren.

Vragen?

Heb jij nog vragen omtrent de fusie of de introductie van de nieuwe handelsnaam, domeinnaam of het logo? Wij beantwoorden al je vragen graag! Neem contact op via jouw accountmanager, stuur een mail naar info@tcc.eu of bel naar 043 363 03 62.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Must read

Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!
Nieuws

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Server 2012

Per 10 oktober 2023 stopt Microsoft met de extended support van Windows Server 2012 (R2). Vanaf deze datum zullen geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Cisco Secure Client ‘Anytime Anywhere’

Met de Secure Client van Cisco beheer je de beveiliging van het netwerk vanuit een centraal punt. Loek vertelt je meer!
Nieuws

Van OSTicket naar Autotask

Op 6 december hebben we het ticketsysteem OSTicket definitief ingeruild voor de PSA software van Autotask. Zo optimaliseren we onze dienstverlening.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: De uitdagingen van netwerksegmentatie

Netwerksegmentatie is een essentieel onderdeel van een veilig netwerk. Het kent echter enkele uitdagingen. In dit artikel legt Loek uit hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Lees de gratis whitepaper
'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

    Deze website maakt gebruik van cookies.