Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 zullen TCC The Computer Company B.V. en Perfection Automatiseringen B.V. met elkaar gaan fuseren. Alle activiteiten vallen vanaf dat moment onder TCC The Computer Company B.V. Als handelsnaam zal per 1 april de naam TCC smart IT solutions gehanteerd worden. De fusie gaat gepaard met de introductie van een nieuw logo en een nieuwe domeinnaam.

Geschiedenis

Bijna zeven jaar geleden, in 2016, werd TCC reeds versterkt met Perfection Automatiseringen. Door Perfection Automatiseringen toe te voegen aan de organisatie werd de dienstverlening verder versterkt met Business Consultancy. Hierdoor ontstond de unieke combinatie van een Managed Service Provider met een volwaardige business consultancy afdeling.

De uitbreiding leidde er ook toe dat er een tweede locatie toegevoegd kon worden. Met twee strategisch gelegen locaties in Zuid-Nederland, Maastricht en Tilburg, was het mogelijk om de klanten binnen het verzorgingsgebied nog beter te kunnen bedienen.

In de afgelopen jaren zijn TCC en Perfection steeds verder naar elkaar toegegroeid en kan er inmiddels wel gezegd worden dat beide organisaties over hetzelfde DNA beschikken en klanten dezelfde dienstverlening aanbieden. Een fusie is dan ook een logische vervolgstap.

Officiële fusie

Per 1 april 2023 zullen TCC The Computer Company B.V. en Perfection Automatiseringen B.V. officieel gaan fuseren. De bedrijfsactiviteiten van Perfection Automatiseringen B.V. gaan vanaf dat moment over naar TCC The Computer Company B.V.

Van TCC The Computer Company naar TCC smart IT solutions

Vanaf hetzelfde moment zal de naam TCC smart IT solutions als handelsnaam gebruikt gaan worden. Het gedeelte ‘The Computer Company’ komt daarbij in alle commerciële uitingen te vervallen en wordt vervangen door ‘smart IT solutions’. Deze toevoeging omhelst alle diensten en oplossingen die TCC te bieden heeft. Door de nieuwste technologieën te combineren met slimme oplossingen kunnen organisaties excelleren en groeien. Daarnaast wordt werken makkelijk gemaakt, waardoor er vanaf elke locatie efficiënt gewerkt kan worden.

De wijziging zal geleidelijk worden doorgevoerd en zichtbaar zijn binnen alle commerciële uitingen, zoals de website, e-mails en social media.

De statutaire bedrijfsnaam blijft TCC The Computer Company B.V.

Een drieletterdomein

Op basis van gebruiksgemak is er ook voor gekozen om een nieuwe domeinnaam te hanteren. De domeinen thecomputercompany.nl en perfection.nl zullen overgaan in het domein tcc.eu. Het nieuwe domein bestaat uit slechts zes karakters, waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is.

Opgeslagen bladwijzers en snelkoppelingen hoeven niet aangepast te worden omdat oude url’s blijven werken.

Ook de e-mailadressen van de medewerkers worden makkelijker. Voor iedereen geldt dezelfde combinatie van voor- en achternaam gevolg door het domein, zoals voornaam.achternaam@tcc.eu.

Nieuw logo met herkenbare elementen

Last but not least, wordt er ook een nieuw logo geïntroduceerd. Dit logo is een combinatie van herkenbare TCC-elementen en nieuwe, modernere vormen. Het logo is opgebouwd uit de herkenbare kleuren blauw, zwart en grijs. Ook de punt achter de laatste C is iets dat voor velen een blik van herkenning zal opleveren. De letters zijn echter volledig vernieuwd. Er is gekozen voor een combinatie van technische en vloeiende vormen. Deze combinatie symboliseert de TCC-aanpak: het inzetten van techniek om zo efficiëntie te realiseren en een lach op het gezicht van de klant te toveren.

Vragen?

Heb jij nog vragen omtrent de fusie of de introductie van de nieuwe handelsnaam, domeinnaam of het logo? Wij beantwoorden al je vragen graag! Neem contact op via jouw accountmanager, stuur een mail naar info@tcc.eu of bel naar 043 363 03 62.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met de digitale werkplek van Workspace 365 werken jouw medewerkers efficiënter en productiever. Zo kun je wel 15 à 30 minuten per dag per medewerker besparen. Lees er alles over in de whitepaper.
Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.