Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Met genoegen kondigt TCC smart IT solutions de overname van JDS bedrijfsautomatisering uit Venray aan. Met deze strategische acquisitie wordt ingezet op vergroting van aanwezigheid in Zuid-Nederland, bedrijfsgroei en versterking van de positie als betrouwbare en stabiele Managed Security Service Provider voor de toekomst.

Volledige aandelenoverdracht

De aandelenoverdracht heeft op 2 januari 2024 plaatsgevonden. Hierbij heeft TCC smart IT solutions alle aandelen overgenomen van de voormalige eigenaar van JDS, Julian Hendriks. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van beide bedrijven en opent de deur naar nieuwe kansen en samenwerkingen.

Snel en efficiënt kunnen bedienen van de klant

Met de toevoeging van JDS aan de TCC-familie heeft het bedrijf nu vestigingen in Maastricht, Tilburg en Venray. Hierdoor zal vrijwel elke locatie in Limburg en Noord-Brabant per auto binnen 30 minuten bereikbaar zijn voor zowel klant als medewerker. Hierdoor kunnen klanten snel en efficiënt bediend worden.

Een waardevolle samenwerking

“We zijn verheugd dat we onze krachten kunnen gaan bundelen om zo de dienstverlening voor onze klanten verder te optimaliseren. Vol trots kijk ik dan ook naar deze overname en ik weet zeker dat we samen een mooie, succesvolle toekomst tegemoet gaan,” aldus Edward Goessens, CEO van TCC smart IT solutions. “Met de overname zijn alle posities meermaals bezet. Hierdoor zijn wij een stabiele en betrouwbare IT-partner, voor nu én de toekomst. We breiden ons dienstenportfolio hiermee nog verder uit, waarbij we klanttevredenheid hoog in het vaandel houden.”

“De huidige klanten van JDS gaan profiteren van de schaalvergroting die is bewerkstelligd met deze overname,” voegt oud-eigenaar van JDS Julian Hendriks toe. “Daarnaast biedt de uitbreiding van diensten door TCC smart IT solutions nieuwe kansen voor innovatie en groei”.

De overname van JDS door TCC smart IT solutions bevestigt de innovatie- en groeiambitie en versterkt de positie als betrouwbare IT-partner in Zuid-Nederland.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de overname en wat dit kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op, stuur een mail naar info@tcc.eu of bel naar 043 363 03 62.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.
Must read

Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.