Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Met genoegen kondigt TCC smart IT solutions de overname van JDS bedrijfsautomatisering uit Venray aan. Met deze strategische acquisitie wordt ingezet op vergroting van aanwezigheid in Zuid-Nederland, bedrijfsgroei en versterking van de positie als betrouwbare en stabiele Managed Security Service Provider voor de toekomst.

Volledige aandelenoverdracht

De aandelenoverdracht heeft op 2 januari 2024 plaatsgevonden. Hierbij heeft TCC smart IT solutions alle aandelen overgenomen van de voormalige eigenaar van JDS, Julian Hendriks. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van beide bedrijven en opent de deur naar nieuwe kansen en samenwerkingen.

Snel en efficiënt kunnen bedienen van de klant

Met de toevoeging van JDS aan de TCC-familie heeft het bedrijf nu vestigingen in Maastricht, Tilburg en Venray. Hierdoor zal vrijwel elke locatie in Limburg en Noord-Brabant per auto binnen 30 minuten bereikbaar zijn voor zowel klant als medewerker. Hierdoor kunnen klanten snel en efficiënt bediend worden.

Een waardevolle samenwerking

“We zijn verheugd dat we onze krachten kunnen gaan bundelen om zo de dienstverlening voor onze klanten verder te optimaliseren. Vol trots kijk ik dan ook naar deze overname en ik weet zeker dat we samen een mooie, succesvolle toekomst tegemoet gaan,” aldus Edward Goessens, CEO van TCC smart IT solutions. “Met de overname zijn alle posities meermaals bezet. Hierdoor zijn wij een stabiele en betrouwbare IT-partner, voor nu én de toekomst. We breiden ons dienstenportfolio hiermee nog verder uit, waarbij we klanttevredenheid hoog in het vaandel houden.”

“De huidige klanten van JDS gaan profiteren van de schaalvergroting die is bewerkstelligd met deze overname,” voegt oud-eigenaar van JDS Julian Hendriks toe. “Daarnaast biedt de uitbreiding van diensten door TCC smart IT solutions nieuwe kansen voor innovatie en groei”.

De overname van JDS door TCC smart IT solutions bevestigt de innovatie- en groeiambitie en versterkt de positie als betrouwbare IT-partner in Zuid-Nederland.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de overname en wat dit kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op, stuur een mail naar info@tcc.eu of bel naar 043 363 03 62.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

Op 18 juni 2024 heeft FAD automatisering zich aangesloten bij TCC smart IT solutions. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige FAD-team sluit zich aan bij TCC.
Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met de digitale werkplek van Workspace 365 werken jouw medewerkers efficiënter en productiever. Zo kun je wel 15 à 30 minuten per dag per medewerker besparen. Lees er alles over in de whitepaper.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Geen zin om te lezen?

    Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

    In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

    Deze website maakt gebruik van cookies.