Nieuws

Verslag: Exact Event 2015

Dinsdagmiddag 29 september 2015 begon de dag met een prachtige zon over de glooiende heuvels bij Château Neercanne. Langzaam werd het druk en melden meer dan 100 gasten zich bij de grotten. Na overhandiging van de batch en de nodige kennismakingen startte om 13.00 uur de Keynote van Edward Goessens (directeur TCC The Computer Company).

Met aanvang van de Keynote was het evenement officieel geopend. Edward vertelde over de ontwikkelingen in het verleden en het heden. Van 1990 tot 2020, thema’s die in hoog tempo elkaar opvolgden waren onder andere: Disputive Apps, Cross Industry Thinking, Business Inspiration, Business Motivation, Innovatie en co-creatie.

Ramon Vullings volgde Edward Goessens op met een wervelende presentatie over Cross industry Thinking:

  • Cross-industry innovation: wat kunnen we leren van andere industrieën?
  • Reducing risk aversion: we maken plaats voor innovatie.
  • Leadership for innovation: welke rollen en attitude moeten we hebben voor innovatie?
  • Business model innovation: nieuwe en alternatieve wijze van waarde creatie.

In de pauze overhandigde Ramon Vullings gesigneerde boeken, met een persoonlijke noot “Not invented here” (boek-naam). In de presentatie volgden de cases elkaar in hoog tempo op! Ramon eindigde met een fantastisch filmpje over cross industry innovation met een knipoog; een jongeman die nog te jong was voor een brommer had zijn kettingzaag aan zijn fiets gemonteerd en kon daar wel 60+ kilometer per uur mee rijden.

Rob Heijnen en Edward Goessens kwamen gezamenlijk aan het woord en verzorgden een duo-presentatie over Exact software. Rob gaf een voorbeeld hoe onze Nederlandse F1 trots “Max Verstappen” samenwerkt met Exact.

Vervolgens kwamen in hoog tempo vele facetten van deze software en de “trending topics” aan de bod: Cloud, Saas, Common business, Informatie management, Synergy UX, Interface en een eigen homepage. Uiteraard is de software gecertificeerd met de ISAE3402 richtlijn. Dankzij de demonstratie werd de software ook visueel gemaakt.

Aansluitend kwamen “Klant aan het woord en Game Changers”. Voorbeelden zoals Henry Ford gaven illustratief weer hoe business geoptimaliseerd kan worden. Sjoprz gaf een prachtige scope. Het was een echte sneak preview van Sjoprz! Wist u ook al dat u in 2020 ook online boodschappen zult doen?

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.