Nieuws

Vivantes en TCC verlengen en intensiveren samenwerking

Vivantes Zorggroep heeft opnieuw voor TCC The Computer Company als IT-partner gekozen. De samenwerking tussen beide partijen dateert uit 2013 en wordt meerjarig verlengd.

Naar aanleiding van de RFP ‘Digitale Werkplek’, wordt er een nieuwe moderne werkplek geïntroduceerd bij Vivantes Zorggroep. Tijdens de nieuwe contractperiode ligt de nadruk op gebruikersadoptie, partnership & innovatie. TCC The Computer Company zal de Vivantes Zorggroep daarbij volledig ontzorgen.

Volledig ontzorgen

TCC The Computer Company ontzorgt Vivantes volledig door een geschikt governance model te implementeren. Op diverse niveaus wordt er nauw samengewerkt en wordt de dienstverlening steeds verder geoptimaliseerd. Zo wordt de dienstverlening uitgebreid met de 1e lijns servicedesk, om de gebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn.

Moderne werkplek

TCC The Computer Company beheert en optimaliseert de nieuwe moderne werkplek. Deze werkplek wordt ingericht op basis van Microsoft 365, aangevuld met moderne, in de huidige tijd onmisbare security toepassingen. Alle aanpalende diensten, zoals de applicatie infrastructuur en het WiFi/LAN netwerk, worden gemoderniseerd door TCC The Computer Company.

Samen op reis

Vivantes Zorggroep en TCC The Computer Company hanteren gezamenlijk dezelfde ‘Cloud First’ strategie. Samen op reis om steeds meer traditionele applicaties te vervangen door SaaS applicaties, in vakjargon ook wel een ‘Journey to the Cloud’ genaamd.

“We zijn enorm verheugd en trots op de vernieuwing van ons partnership met Vivantes Zorggroep. De komende jaren gaan we er gezamenlijk een succes van maken, met veel blije en bovenal tevreden gebruikers.”

Edward Goessens, CEO TCC The Computer Company

Over Vivantes Zorggroep

Vivantes Zorggroep levert zorg aan ouderen in negen verpleeghuizen en aangrenzende zorgwoningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein (de Westelijke Mijnstreek). Deze verpleeghuizen kennen een gevarieerd en compleet aanbod van wonen met zorg met of zonder behandeling (WLZ). Alle verpleeghuizen zijn omringd met zorgwoningen. In de zorgwoningen wonen ouderen die niet intramuraal hoeven of wensen te wonen, maar wel zorg en ondersteuning nodig hebben. Hiervoor kunnen ze terugvallen op de diensten, (thuis)zorg en intramurale faciliteiten van Vivantes Zorggroep (zorgverzekeringswet en Volledig Pakket Thuis). Voor meer informatie kijk op https://www.vivantes.nl/

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.