Evenementen

Webinar: FusionXL

Webinar: FusionXL “De Synergy van Sumatra”

Actueel beheer van de werkstromen van jouw organisatie, allemaal in 1 oogopslag? FusionXL bundelt de krachten van Exact Synergy en Sumatra Software in één overzichtelijk scherm.

Registreer je nu voor het webinar en ontdek zelf het werkplezier en de vele voordelen van de integratie van FusionXL in jouw Exact ERP-omgeving.

1 december 2021
14:00 (CET)
Sprekers:
Andre Speek van Sumatra, presentator webinar fusionXL

Andre Speek

Het ervaren brein achter de ontwikkeling van FusionXL. Met maar liefst 20 jaar ervaring in software ontwikkeling & implementatie presenteer hij met trots dit webinar. Andre is gedreven door innovatie, gepassioneerd door creativiteit en strevend om de wereld om zich heen een beetje meer gelukkig te maken; of het nu door muziek, eten, fotografie of software is.

Patrick Terhorst

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, met nadruk op de “senior”. Patrick is ongelooflijk ervaren met de ERP-software Synergy van Exact. Hij toont dus tijdens dit webinar in een handomdraai al de ins & outs van Exact Synergy.

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, co-presentator webinar FusionXL

TCC The Computer Company is al jarenlang vertrouwde Exact Gold Partner. Wij helpen jouw organisatie naar de meest efficiënte samenwerking. Tal van tevreden klanten werken al samen met ons voor de implementatie van hun Exact software. Onze unieke aanpak geeft jouw organisatie de mogelijkheid elke behoefte op het lijstje aan te vinken.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.
Must read

Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!
Nieuws

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Server 2012

Per 10 oktober 2023 stopt Microsoft met de extended support van Windows Server 2012 (R2). Vanaf deze datum zullen geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Cisco Secure Client ‘Anytime Anywhere’

Met de Secure Client van Cisco beheer je de beveiliging van het netwerk vanuit een centraal punt. Loek vertelt je meer!
Nieuws

Van OSTicket naar Autotask

Op 6 december hebben we het ticketsysteem OSTicket definitief ingeruild voor de PSA software van Autotask. Zo optimaliseren we onze dienstverlening.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Lees de gratis whitepaper
'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

    Deze website maakt gebruik van cookies.