Evenementen

Webinar: FusionXL

Webinar: FusionXL “De Synergy van Sumatra”

Actueel beheer van de werkstromen van jouw organisatie, allemaal in 1 oogopslag? FusionXL bundelt de krachten van Exact Synergy en Sumatra Software in één overzichtelijk scherm.

Registreer je nu voor het webinar en ontdek zelf het werkplezier en de vele voordelen van de integratie van FusionXL in jouw Exact ERP-omgeving.

1 december 2021
14:00 (CET)
Sprekers:
Andre Speek van Sumatra, presentator webinar fusionXL

Andre Speek

Het ervaren brein achter de ontwikkeling van FusionXL. Met maar liefst 20 jaar ervaring in software ontwikkeling & implementatie presenteer hij met trots dit webinar. Andre is gedreven door innovatie, gepassioneerd door creativiteit en strevend om de wereld om zich heen een beetje meer gelukkig te maken; of het nu door muziek, eten, fotografie of software is.

Patrick Terhorst

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, met nadruk op de “senior”. Patrick is ongelooflijk ervaren met de ERP-software Synergy van Exact. Hij toont dus tijdens dit webinar in een handomdraai al de ins & outs van Exact Synergy.

Senior Exact Synergy Consultant bij TCC The Computer Company, co-presentator webinar FusionXL

TCC The Computer Company is al jarenlang vertrouwde Exact Gold Partner. Wij helpen jouw organisatie naar de meest efficiënte samenwerking. Tal van tevreden klanten werken al samen met ons voor de implementatie van hun Exact software. Onze unieke aanpak geeft jouw organisatie de mogelijkheid elke behoefte op het lijstje aan te vinken.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.