Case

Effectiever samenwerken middels bellen met Microsoft Teams

Een wereldwijde pandemie, meer wendbaarheid en een gigantische portie extra flexibiliteit. Daarom koos beuken’essers voor onze bellen via Microsoft Teams dienst.

“Door het uitbreken van het coronavirus zijn onze medewerkers voornamelijk thuis gaan werken. Als gevolg hiervan maakten deze collega’s geen onderdeel meer uit van onze bestaande telefonie oplossing. Als dienstverlenend bedrijf ga je dan op zoek naar mogelijkheden om iedereen ook te betrekken in die dienstverlening, om je kwaliteit eigenlijk hoog te houden.”, vertelt Noud Beckers, Directeur en oprichter beuken’essers.

Noud Beckers, Directeur en oprichter beuken’essers.

De nieuwe oplossing om te bellen via Microsoft Teams heeft een enorme meerwaarde. Ongeacht de plek waar een collega inlogt. Een (virtueel) telefoontoestel is gelijk beschikbaar. Daarnaast scheelt het ook nog in de kosten wanneer men verder kijkt naar de financiële investering. Medewerkers maken gebruik van hun bestaande apparatuur als laptop en smartphone, een extra telefoontoestel is dus niet meer noodzakelijk.

“Je bent veel flexibeler en het is heel eenvoudig voor elke collega om mee te werken. Een laptop kan ook bellen, het is enorm handig.”, Noud Beckers.

Bij het zien en horen van verschillende positieve ervaringen van werken met telefonie in de Cloud, kwam al snel de overtuiging hier ook verder mee te gaan. Zo kwam Noud in contact met zijn oude kennis en onze CFO, Remy Maes. Samen met onze Accountmanager Lars en Network Engineer Chris werd bellen via Microsoft Teams probleemloos geïmplementeerd. “De implementatie is soepel verlopen en de communicatie met Remy, Lars en Chris verliep erg duidelijk. Er zijn mooie stappen gezet in onze samenwerking en wij kijken positief naar een langdurige samenwerking als business partners.”, aldus Noud Beckers.

Over beuken’essers

Beuken’essers is een onderneming die actief is in de financiële sector. Op het gebeid van verzekeringen, pensioen, financieringen en hypotheken wilt het team van beuken’essers haar klanten ontzorgen. Daarom noemen ze zich ook wel gelukregisseurs. Voor ondernemingen gebeurt dit vanuit beuken’essers… zeker van je zaak.

Voor de medewerkers van bedrijven en andere particuliere klanten werken we onder het label beuken’essers financieel fit. Iedereen heeft een huishoudboekje en de vraag is of je met de huidige voorzieningen financieel fit bent. De gelukregisseurs van beuken’essers financieel fit coachen hun klanten voortdurend. Samen met 25 gelukregisseurs streeft beuken’essers dagelijks naar het geluk van hun klanten.

“Alle diensten die we doen zijn met het doel te ontzorgen. Als je ontzorgt kun je het geluk van je klant regisseren. Vandaar ook regisseur zonder ‘s’ omdat we geen geluk toevoegen, maar we proberen gewoon van iedere klant en iedere onderneming zijn of haar geluk beter te regisseren. Zo heb je meer tijd voor de dingen waar je blij van wordt.”

Onze klant

Onze oplossingen

Bellen met Teams

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Customer Success Manager

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.