Case

De toekomstbestendige digitale transformatie van Kobelco Welding

Veni vidi vici

Met een historie die teruggaat naar 1994 heeft ICT zijn opkomst binnen het bedrijf gemaakt. Sinds 2000 werkt Kobelco Welding met internet en netwerken, maar dat ging niet zonder slag of stoot. TCC werkt sinds 2013 samen Kobelco Welding en ‘kwam, zag en overwon’. “Ze bleken het juiste bedrijf op het juiste moment. Ze maakten een volledig uitgewerkte probleemanalyse en kwam met harde toezeggingen. Met maandelijkse afspraken voor systeembeheer heeft TCC een vraagbaakrol gekregen. 99% van de vragen werden beantwoord en samen werd gewerkt aan de juiste Oplossingen. Kobelco streeft naar betrokken en tevreden medewerkers, een goed werkende IT omgeving draagt hier enorm aan bij.” – John Wijnands, General Manager Finance and Administration.

Door IT vallen afstanden weg. Japan is een kei in productie software, maar voor de overige bedrijfsprocessen die plaatsvinden op de servers is Nederland inmiddels een voorbeeld geworden. Er is goede communicatie tussen de engineers van TCC en het System departement in Japan. Uiteraard zijn er verschillen in werkcultuur en mentaliteit tussen Nederland en Japan. Echter maakt flexibiliteit, veiligheid en vertrouwen in IT het mogelijk kennis te delen.

TCC geeft de juiste antwoorden, denkt mee vooruit en inspireert voor de toekomst.

– John Wijnands, General Manager Finance and Administration
Over Kobelco Welding of Europe


Kobe Steel Ltd. is één van de grootste staalproducenten van Japan en van de wereld met hoofdkantoren in Tokyo en Kobe. Sinds 1940 speelt de lasdivisie van Kobe Steel Ltd. een leidende rol in het produceren van lasdraden in Japan. Kobelco Welding of Europe (Kobelco) is opgericht in 1994 en is een van de negen dochterondernemingen van Kobe Steel Welding Company. Door gebruik te maken van de expertise van Kobe Steel Ltd. heeft Kobelco zich weten op te bouwen tot een leidende producent van gevulde lasdraden voor roestvast staal applicaties (stainless steel) voor de Europese markt. Industrieën zoals scheepsbouw, offshore, constructie en nog vele andere industriële sectoren vertrouwen op Kobelco-draden. In 2007 is er een nieuwe fabriek gebouwd voor koolstofstaal lasdraden (mild steel).

Onze klant

Onze oplossingen

Toekomstbestendig netwerk

Waarmee kan ik je helpen?

Renée Essers

Customer Success Manager

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Geen zin om te lezen?

    Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

    In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

    Deze website maakt gebruik van cookies.