Cyber Resilience Castle: A-team Edition

10.10.2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

  Ik lunch mee

  Ik borrel mee

  Cyber Resilience Castle A-team Edition

  Op dinsdag 10 oktober 2023 brengt het Cyber Resilience A-team een bezoek aan Maastricht. Met gebundelde krachten en gewapend met kennis en innovatie gaan we de strijd aan met digitale gevaren.

  Binnen de hoge kasteelmuren doen de verschillende experts uit de doeken hoe jij jouw kostbare bedrijfsschatten kunt beschermen tegen kwade geesten die de opgezette muren willen doorbreken.

  Om tot unieke prestaties te komen, zal er voorafgaand een lunch geserveerd worden door de A-koks van, het met één MICHELIN ster bekroonde, Château Neercanne.

  Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie zo weerbaar mogelijk is. Zoals Hannibal Smith al zei: “I love it when a plan comes together.”

  A-team

  Ray Klaassens

  Al drie seizoenen schittert Ray Klaassens als commando-instructeur op televisie bij het kijkcijferkanon Kamp van Koningsbrugge. Maar Klaassens televisiecarrière is slechts één deel van het verhaal. Voorafgaand aan het tv-succes gaf hij als officier, met toewijding en vastberadenheid, leiding bij onder andere het Korps Commandotroepen en de AIVD. Zijn achtergrond maakt hem dan ook een meester op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en leidinggeven onder druk, bijvoorbeeld tijdens een aanval. Op 10 oktober deelt hij zijn inzichten en zal hij de aanwezigen inspireren en motiveren.

  Richard van Hooijdonk

  Als autoriteit op het gebied van technologische innovatie én een van de meest geboekte trendwatchers weet Richard van Hooijdonk alles over de nieuwste technische ontwikkelingen. Met een internationaal team van 20 specialisten doet hij op dagelijkse basis onderzoek naar de nieuwste trends binnen onder andere Cyber Security, Internet of Things, Virtual Reality en Blockchain. Tijdens Cyber Resilience Castle: A-team edition vertelt hij je meer over de toekomst van digitale criminaliteit en hoe factoren als klimaatverandering en technologische vooruitgang hier invloed op hebben.

  Tony Krijnen

  Met meer dan 28 jaar aan Microsoft-ervaring beschikt Tony Krijnen over uitgebreide kennis van de aangeboden Security-oplossingen van Microsoft. In zijn rol helpt hij partners met transformatie en strategie rondom security, waarbij hij gespecialiseerd is in het Cloud Solution Program (CSP), Microsoft Azure, Microsoft 365 en Microsoft Security. Tijdens zijn lezing kom je te weten hoe jij de oplossingen in kunt zetten om jouw organisatie veilig te houden en het risico op een datalek zo klein mogelijk te maken.

  Michel Schaalje

  Michel Schaalje is als Manager Security verantwoordelijk voor de afdeling Security binnen Cisco Nederland. Hij stuurt een team van kundige securityspecialisten aan. Dit team ondersteunt en adviseert klanten bij het beveiligen van de organisatie met behulp van de security-oplossingen van Cisco, waaronder Umbrella, Duo en ISE. Michel Schaalje is al sinds 1996 werkzaam voor Cisco en heeft hier verschillende rollen vervuld. Hij kent de organisatie én haar oplossingen dan ook op zijn duimpje.

  Edward Goessens

  In 1987 richtte Edward Goessens TCC op. Vanuit Maastricht ontwikkelde hij het bedrijf een full-service IT-dienstverlener met een focus op het leveren van Managed Services. TCC heeft als doel om nauw met de klant samen te werken en zo orde te scheppen in de chaos van een complex IT-landschap. De afgelopen jaren is de focus op Cyber Security en Resilience uitgegroeid tot één van de topprioriteiten. Het belang van hier continu aandacht aan besteden en de vijf kernvoorwaarden van een digitaal veilige organisatie zullen door Edward aan het licht gebracht worden.

  Programma

  12.00
  Lunch
  Château Neercanne (*)
  12.00
  13.00
  Edward Goessens
  TCC smart IT solutions
  13.00
  13.30
  Richard van Hooijdonk
  Trendwatcher
  13.30
  14.15
  Tony Krijnen
  Microsoft
  14.15
  15.00
  Pauze
  15.00
  15.15
  Michel Schaalje
  Cisco
  15.15
  16.00
  Ray Klaassens
  Kamp van Koningsbrugge
  16.00
  16.45
  Edward Goessens
  TCC smart IT solutions
  16.45
  17.00
  Borrel
  Château Neercanne (*)
  17.00

  Locatie

  Waarmee kan ik je helpen?

  Edward Goessens

  CEO

  Waarom TCC?

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  whitepaper

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

   Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

   Deze website maakt gebruik van cookies.