Exclusief Exact

Op dinsdag 23 mei organiseert TCC het evenement Exclusief Exact. Tijdens dit evenement zullen diverse inspirerende sprekers aan het woord komen. Zij vertellen je alles over hoe je de Exact bedrijfssoftware nog effectiever in kunt zetten.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier:

  Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden

  Programma

  Inloop
  Je wordt vanaf 13.30 uur op een zuidelijke manier hartelijk welkom geheten bij TCC in Tilburg. De geur van versie koffie komt je tegemoet en de worstenbroodjes liggen dampend op je te wachten. Zo gaan we vol energie de kennissessies in.
  13.30 - 14.00 uur
  Een sterke basis voor groei:
  hoe ERP jouw organisatie toekomstbestendig maakt
  Tijdens de eerste sessie van de dag bespreken Edward en Tom van TCC hoe je ERP kunt inzetten om ervoor te zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Een ERP helpt je om (real-time) inzicht te krijgen in alle bedrijfsprocessen. Door te analyseren, adequaat te reageren en beslissingen te nemen behoud je je voorsprong op de concurrentie. Zo investeer je in toekomstige groei!
  14.00 - 14.30 uur
  Maak kennis met Robotic Process Automation (RPA):
  verhoog de kwaliteit en snelheid van je werkprocessen
  De vrees dat robots de wereld over gaan nemen, is wellicht geen reële, maar dat ze werk uit handen kunnen nemen van mensen, is een gegeven. Waarom zou je er als organisatie dan geen gebruik van maken? Door Robotic Process Automation in te zetten verminder je repetitieve handelingen en reduceer je het aantal menselijke fouten. Hierdoor houd jouw personeel meer tijd over voor andere taken. In deze sessie inspireren we je op welke manier jij RPA kunt inzetten.
  14.35 - 15.05 uur
  Pauze
  Na een uur aan interessante en interactieve kennissessies, is het tijd om even op adem te komen. Op de binnenplaats* zullen een hapje en een drankje geserveerd worden om zo de energievoorraden weer aan te vullen voor de komende twee sessies.


  *Uiteraard gaan we met slecht weer gewoon naar binnen

  15.10 - 15.20 uur
  Succesvol inkopen:
  houd grip op het inkoopproces
  Na de pauze gaan we aan de slag met het inkoopproces. Veel organisaties hebben namelijk te kampen met een rompslomp rondom dit proces. Een inkoopaanvraag gaat vaak langs zoveel personen, dat niemand uiteindelijk het overzicht heeft. Door de juiste software op een slimme manier in te zetten en te integreren houd je grip op het inkoopproces. Stapsgewijs wordt het hele proces doorlopen, waarbij de voortgangsstatus eenvoudig in te zien is. Op deze manier kun je efficiënter inkopen!
  15.25 - 15.55 uur
  Van gegevens naar inzicht:
  maak op basis van data succesvolle prognoses, beslissingen en strategieën
  We sluiten de kennissessies af met het onderwerp data. Vrijwel alle organisaties beschikken over een hoop data. Vaak ligt deze data echter versnipperd opgeslagen in bijvoorbeeld een ERP, een CMS of verschillende spreadsheets. Door deze data te koppelen en vervolgens te visualiseren, kun jij echt aan de slag. Zo ga je van cijfers naar daadwerkelijke inzichten die jou helpen om betere beslissingen te maken, waardoor je jouw bedrijfsstrategie kunt optimaliseren.
  16.00 - 16.30 uur
  Borrel & BBQ
  Een TCC-event is niet compleet zonder een afsluitende borrel. Na de vier sessies is het tijd om na te babbelen met alle aanwezigen. Ook nu zal de binnenplaats het toneel zijn. Na een paar verfrissende drankjes, zal ook de barbecue zijn opwachting maken. Ga jij voor een garnalenspies? Of heeft een souvlaki toch jouw voorkeur? Er zijn uiteraard ook vegetarische opties beschikbaar!
  16.45 - 18.00 uur
  Vorige slide
  Volgende slide

  Locatie

  Waarmee kan ik je helpen?

  Harmen Schipper

  Key Account Manager

  Waarom TCC?

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  whitepaper

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

   Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

   Deze website maakt gebruik van cookies.