Nieuws

Bjorn Schmitz aangesteld als CINO

Op 2 juli jongstleden is Bjorn Schmitz gestart als Chief Innovation Officer bij TCC smart IT solutions. Met deze aanstelling markeren we het belang van innovatie binnen onze organisatie. 

“Bjorn zal een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van TCC. Deze toekomst staat in het teken van het omarmen van verandering, innovatie en technologische ontwikkeling. Door hierin voorop te lopen, kunnen we, samen met het volledige TCC-team, onze klanten laten excelleren op het gebied van digitale transformatie”, aldus Edward Goessens, CEO van TCC. 

Bjorn Schmitz, CINO van TCC: “Als de nieuw aangestelde Chief Innovation Officer bij TCC, ben ik enorm trots en enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. In de afgelopen 25 jaar heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd en heb ik diepgaande kennis opgedaan over go-to-market-strategie. Daarnaast beschik ik over een rijke ervaring binnen de IT-industrie, technologische innovatiestrategie en M&A-integratie. Ik kijk ernaar uit om mijn uitgebreide kennis en ervaring te gaan inzetten voor onze klanten en te delen met het team. Om innovatiesucces te bereiken binnen TCC, richten we ons binnen diverse marktindustrieën op thema’s als Public Cloud, Microsoft, Automation, RPA en uiteraard AI-technologieën als Microsoft Copilot. 

Ik geloof dan ook sterk in de kracht van innovatie en technologie in combinatie met een sterke samenwerking met business partners als Microsoft, Cisco en VodafoneZiggo. Op deze manier kunnen we organisaties optimaal ondersteunen bij de digitale transformatie. Bij TCC hebben we de kansen en mogelijkheden om aan de frontlinie van deze transformatie te staan. Ik kijk ernaar uit om samen met ons getalenteerde team nieuwe mogelijkheden te introduceren, impact te maken en onze klanten te helpen hun digitale potentieel te realiseren.” 

Welkom aan boord en heel veel succes gewenst, Bjorn! 

Vragen?

Heb je vragen over de aanstelling van Bjorn Schmitz als CINO en wat dit kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op, stuur een mail naar info@tcc.eu of bel naar 043 363 03 62.

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

Op 18 juni 2024 heeft FAD automatisering zich aangesloten bij TCC smart IT solutions. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige FAD-team sluit zich aan bij TCC.
Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met de digitale werkplek van Workspace 365 werken jouw medewerkers efficiënter en productiever. Zo kun je wel 15 à 30 minuten per dag per medewerker besparen. Lees er alles over in de whitepaper.
Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.