Evenementen

IT-Event 2017: IoT Revolution

Actuele marktinformatie, een blik in de toekomst, trends, toepassingen, technische innovaties, marktinformatie en netwerken stonden op het programma voor de ca. 80 aanwezige gasten afkomstig uit vooraanstaande Limburgse bedrijven en organisaties. Ditmaal was gekozen voor Kasteel De Hoogenweerth als locatie. Bij binnenkomst stond er een uitstekende lunch gereed voor de gasten. Om 13.00 uur startte het event, mooi ingedekte tafels en een groot beeldscherm vormde de arena voor de presentaties en de discussietafels.


“Internet of Things Revolution”

IT neemt een ongekende positie in voor mens een maatschappij. IT innovaties zijn overal beschikbaar via applicaties. Waaronder diepgaand geïntegreerde software oplossingen die via Cloud toepassingen veilig en online beschikbaar zijn. The IoT verbind alle apparaten aan elkaar en dit niet te onderschatten “giga” netwerk wordt groter dan het huidige internet. De ware revolutie van IoT vindt tot heden nog bijna onopgemerkt plaats, maar biedt vanaf 2017 ongekende kansen voor organisaties en bedrijven.

Sprekers en programma

12:00-13:00u: Lunch
13:00-13:45: Welkom & Interactieve Keynote Edward Goessens – directeur TCC The Computer Company
13:45-14:15: Mobility door de heren Wammes en Nguyen – Aruba a Hewlett Packard Enterprise company
14:15-14:30: Pauze
14:30-15:00: IoT Internet of Things door de heer van Dalsum – KPN
15:00-15:30: Pauze
15:30-16:30: Tafeldiscussies onder leiding van tafelbegeleider
16:30-17:00: Afsluiting
17:00-18:00: Netwerkborrel

Keynote en discussierondes met Edward Goessens

Edward Goessens opende het event met de introductie en keynote. De keynote van Edward Goessens stond vol energieke en heldere voorbeelden hoe dit internet der dingen in de komende jaren zich zal gaan ontwikkelingen waarbij vooral consumenten gadgets en tools de maat zetten. Een grotendeels onontgonnen markt is echter de (business to business markt) industrie waarbij het spreekwoordelijke topje van de ijsberg pas is ontdekt. In de discussierondes werd dieper op deze mogelijkheden ingegaan met een drietal stellingen die de deelnemers uitdaagde om in groepjes van ca. 10 personen een persoonlijke visie aan deze stellingen mee te geven. Na iedere discussieronde kwam de tafelvoorzitter aan het woord om de samenvatting en resultaten te ventileren met de andere tafeldeelnemers.


Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.