Evenementen

Profvoetballer voor één dag

Dromen jouw kinderen van een carrière als profvoetballer? Of vinden ze het leuk om een balletje te trappen en andere spelletjes te spelen in een echt voetbalstadion onder leiding van profvoetballers? Op woensdag 9 november organiseren TCC The Computer Company en MVV Maastricht het evenement ‘Profvoetballer voor één dag’ in stadion de Geusselt.

Tijdens ‘Profvoetballer voor één dag’ zijn alle kinderen (t/m 12 jaar) van relaties en medewerkers van TCC welkom op het veld van stadion de Geusselt, om daar onder leiding van de selectie van MVV Maastricht diverse (voetbal)spellen te spelen. Ook zullen zij een traktatie ontvangen.

Uiteraard zijn ook alle ouders, opa’s en oma’s van harte welkom om onder genot van een drankje en een hapje te genieten van de vertoonde (voetbal)kunsten.

Profvoetballer voor één dag wordt georganiseerd op woensdagmiddag 9 november en start om 14.00 uur. De verwachte eindtijd zal omstreeks 17.00 uur zijn. Verdere informatie zal t.z.t. gedeeld worden.

Aanmelden kan via het formulier:  Tot 9 november!

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Nieuws

  Bjorn Schmitz aangesteld als CINO

  Op 2 juli jongstleden is Bjorn Schmitz gestart als Chief Innovation Officer bij TCC smart IT solutions. Met deze aanstelling markeren we het belang van innovatie binnen onze organisatie en de toekomst.
  Nieuws

  FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

  Op 18 juni 2024 heeft FAD automatisering zich aangesloten bij TCC smart IT solutions. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige FAD-team sluit zich aan bij TCC.
  Must read

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Met de digitale werkplek van Workspace 365 werken jouw medewerkers efficiënter en productiever. Zo kun je wel 15 à 30 minuten per dag per medewerker besparen. Lees er alles over in de whitepaper.
  Nieuws

  TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

  Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
  Must read

  Het belang van back-ups

  Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  whitepaper

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

   Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

   Deze website maakt gebruik van cookies.