Evenementen

Profvoetballer voor één dag

Dromen jouw kinderen van een carrière als profvoetballer? Of vinden ze het leuk om een balletje te trappen en andere spelletjes te spelen in een echt voetbalstadion onder leiding van profvoetballers? Op woensdag 9 november organiseren TCC The Computer Company en MVV Maastricht het evenement ‘Profvoetballer voor één dag’ in stadion de Geusselt.

Tijdens ‘Profvoetballer voor één dag’ zijn alle kinderen (t/m 12 jaar) van relaties en medewerkers van TCC welkom op het veld van stadion de Geusselt, om daar onder leiding van de selectie van MVV Maastricht diverse (voetbal)spellen te spelen. Ook zullen zij een traktatie ontvangen.

Uiteraard zijn ook alle ouders, opa’s en oma’s van harte welkom om onder genot van een drankje en een hapje te genieten van de vertoonde (voetbal)kunsten.

Profvoetballer voor één dag wordt georganiseerd op woensdagmiddag 9 november en start om 14.00 uur. De verwachte eindtijd zal omstreeks 17.00 uur zijn. Verdere informatie zal t.z.t. gedeeld worden.

Aanmelden kan via het formulier:  Tot 9 november!

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Nieuws

  TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

  Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.
  Must read

  Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

  De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!
  Nieuws

  Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Server 2012

  Per 10 oktober 2023 stopt Microsoft met de extended support van Windows Server 2012 (R2). Vanaf deze datum zullen geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden.
  Must read

  Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Cisco Secure Client ‘Anytime Anywhere’

  Met de Secure Client van Cisco beheer je de beveiliging van het netwerk vanuit een centraal punt. Loek vertelt je meer!
  Nieuws

  Van OSTicket naar Autotask

  Op 6 december hebben we het ticketsysteem OSTicket definitief ingeruild voor de PSA software van Autotask. Zo optimaliseren we onze dienstverlening.

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  Lees de gratis whitepaper
  'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

   Deze website maakt gebruik van cookies.