Evenementen

Profvoetballer voor één dag

Dromen jouw kinderen van een carrière als profvoetballer? Of vinden ze het leuk om een balletje te trappen en andere spelletjes te spelen in een echt voetbalstadion onder leiding van profvoetballers? Op woensdag 9 november organiseren TCC The Computer Company en MVV Maastricht het evenement ‘Profvoetballer voor één dag’ in stadion de Geusselt.

Tijdens ‘Profvoetballer voor één dag’ zijn alle kinderen (t/m 12 jaar) van relaties en medewerkers van TCC welkom op het veld van stadion de Geusselt, om daar onder leiding van de selectie van MVV Maastricht diverse (voetbal)spellen te spelen. Ook zullen zij een traktatie ontvangen.

Uiteraard zijn ook alle ouders, opa’s en oma’s van harte welkom om onder genot van een drankje en een hapje te genieten van de vertoonde (voetbal)kunsten.

Profvoetballer voor één dag wordt georganiseerd op woensdagmiddag 9 november en start om 14.00 uur. De verwachte eindtijd zal omstreeks 17.00 uur zijn. Verdere informatie zal t.z.t. gedeeld worden.

Aanmelden kan via het formulier:  Tot 9 november!

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Nieuws

  TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

  Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
  Must read

  Het belang van back-ups

  Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
  Nieuws

  Word jij onze nieuwe sterspeler?

  Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
  Nieuws

  Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

  Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
  Nieuws

  TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

  Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  Deze website maakt gebruik van cookies.