Nieuws

Van OSTicket naar Autotask

Op 12 december jongstleden zijn wij definitief overgestapt van OSTicket naar Autotask voor onder andere het afhandelen van tickets. Met de keuze voor Autotask zijn we ervan overtuigd dat we de dienstverlening verder kunnen optimaliseren door tickets nog beter af te kunnen handelen. Ook zijn we met PSA software van Autotask beter voorbereid op de toekomst.

De tooling van Autotask biedt vele mogelijkheden tot dashboarding, waardoor er betere inzichten gegenereerd kunnen worden. Ook is het nieuwe systeem enorm gebruiksvriendelijk en zodoende kan de gebruiker eenvoudig navigeren.

De meeste gebruikers kunnen op dezelfde manier als voorheen (via e-mail en telefoon) support tickets aanmaken. Voor de organization managers zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd, deze zijn individueel op de hoogte gesteld.

Wil jij meer weten over Autotask? Weten wat er voor de gebruiker verandert? Of handleidingen bekijken?

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

Bjorn Schmitz aangesteld als CINO

Op 2 juli jongstleden is Bjorn Schmitz gestart als Chief Innovation Officer bij TCC smart IT solutions. Met deze aanstelling markeren we het belang van innovatie binnen onze organisatie en de toekomst.
Nieuws

FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

Op 18 juni 2024 heeft FAD automatisering zich aangesloten bij TCC smart IT solutions. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige FAD-team sluit zich aan bij TCC.
Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met de digitale werkplek van Workspace 365 werken jouw medewerkers efficiënter en productiever. Zo kun je wel 15 à 30 minuten per dag per medewerker besparen. Lees er alles over in de whitepaper.
Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.