Nieuws

Van OSTicket naar Autotask

Op 12 december jongstleden zijn wij definitief overgestapt van OSTicket naar Autotask voor onder andere het afhandelen van tickets. Met de keuze voor Autotask zijn we ervan overtuigd dat we de dienstverlening verder kunnen optimaliseren door tickets nog beter af te kunnen handelen. Ook zijn we met PSA software van Autotask beter voorbereid op de toekomst.

De tooling van Autotask biedt vele mogelijkheden tot dashboarding, waardoor er betere inzichten gegenereerd kunnen worden. Ook is het nieuwe systeem enorm gebruiksvriendelijk en zodoende kan de gebruiker eenvoudig navigeren.

De meeste gebruikers kunnen op dezelfde manier als voorheen (via e-mail en telefoon) support tickets aanmaken. Voor de organization managers zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd, deze zijn individueel op de hoogte gesteld.

Wil jij meer weten over Autotask? Weten wat er voor de gebruiker verandert? Of handleidingen bekijken?

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.