Nieuws

Van OSTicket naar Autotask

Op 12 december jongstleden zijn wij definitief overgestapt van OSTicket naar Autotask voor onder andere het afhandelen van tickets. Met de keuze voor Autotask zijn we ervan overtuigd dat we de dienstverlening verder kunnen optimaliseren door tickets nog beter af te kunnen handelen. Ook zijn we met PSA software van Autotask beter voorbereid op de toekomst.

De tooling van Autotask biedt vele mogelijkheden tot dashboarding, waardoor er betere inzichten gegenereerd kunnen worden. Ook is het nieuwe systeem enorm gebruiksvriendelijk en zodoende kan de gebruiker eenvoudig navigeren.

De meeste gebruikers kunnen op dezelfde manier als voorheen (via e-mail en telefoon) support tickets aanmaken. Voor de organization managers zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd, deze zijn individueel op de hoogte gesteld.

Wil jij meer weten over Autotask? Weten wat er voor de gebruiker verandert? Of handleidingen bekijken?

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.
Must read

Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!
Nieuws

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Server 2012

Per 10 oktober 2023 stopt Microsoft met de extended support van Windows Server 2012 (R2). Vanaf deze datum zullen geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Cisco Secure Client ‘Anytime Anywhere’

Met de Secure Client van Cisco beheer je de beveiliging van het netwerk vanuit een centraal punt. Loek vertelt je meer!
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: De uitdagingen van netwerksegmentatie

Netwerksegmentatie is een essentieel onderdeel van een veilig netwerk. Het kent echter enkele uitdagingen. In dit artikel legt Loek uit hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Lees de gratis whitepaper
'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

    Deze website maakt gebruik van cookies.