Must read

De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

In het voorjaar van 2022 is Exact gestart met de uitrol van de nieuwe variant van Exact Globe, Exact Globe+. Inmiddels is een groot aantal bestaande klanten gemigreerd en wordt er hard gewerkt om ook de resterende klanten over te zetten van Globe naar Globe+

Met Exact Globe+ ben je als ondernemer klaar voor de toekomst. Op basis van de wensen van de gebruikers is er 2 jaar lang gewerkt aan een vernieuwde versie van Globe. Hierbij is er ruim aandacht geweest voor mobiele connectiviteit, cloud en AI.

De belangrijkste verschillen op een rijtje:

  • Een modernere look & feel: dit zorgt ervoor dat Exact Globe+ makkelijker en sneller in gebruik is dan Globe. De leesbaarheid en menustructuur zijn geoptimaliseerd, waardoor alles overzichtelijk is. Zo kunnen jouw collega’s snel en effectief met elkaar samenwerken.c
  • Toekomstbestendige technologie: Exact Globe+ is technologisch volledig vernieuwd, waardoor deze volledig voorbereid is op de toekomst en innovatie mogelijk blijft.

Overstappen naar Globe+

Zodra jouw organisatie in aanmerking komt voor een overstap naar Globe+, wordt dit vanuit Exact per e-mail gecommuniceerd. Een aantal organisaties is inmiddels gemigreerd, maar dat geldt nog niet voor iedereen. Mocht de Exact Globe van jouw organisatie nog niet gemigreerd zijn, wacht dan op de e-mail naar de hoofdcontactpersoon vanuit Exact.

Heb je deze e-mail ontvangen? Dan begeleiden wij graag de overstap. Hiervoor kun je contact opnemen met jouw accountmanager, bel naar +31 (0)43 363 03 62 of stuur een e-mail naar Harmen Schipper (harmen.schipper@perfection.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost overstappen naar Globe+?

Bestaande Exact Globe gebruikers kunnen kosteloos overstappen naar Globe+ wanneer er een onderhoudsovereenkomst of een ‘subscription’ licentie aanwezig is. Indien de begeleiding van TCC gewenst is, worden er wel consultancykosten in rekening gebracht. Neem vooraf contact op om de kosten te bespreken.

Lees meer over Exact Globe+

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.
Must read

Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!
Nieuws

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Server 2012

Per 10 oktober 2023 stopt Microsoft met de extended support van Windows Server 2012 (R2). Vanaf deze datum zullen geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.