Must read

De verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+

In het voorjaar van 2022 is Exact gestart met de uitrol van de nieuwe variant van Exact Globe, Exact Globe+. Inmiddels is een groot aantal bestaande klanten gemigreerd en wordt er hard gewerkt om ook de resterende klanten over te zetten van Globe naar Globe+

Met Exact Globe+ ben je als ondernemer klaar voor de toekomst. Op basis van de wensen van de gebruikers is er 2 jaar lang gewerkt aan een vernieuwde versie van Globe. Hierbij is er ruim aandacht geweest voor mobiele connectiviteit, cloud en AI.

De belangrijkste verschillen op een rijtje:

 • Een modernere look & feel: dit zorgt ervoor dat Exact Globe+ makkelijker en sneller in gebruik is dan Globe. De leesbaarheid en menustructuur zijn geoptimaliseerd, waardoor alles overzichtelijk is. Zo kunnen jouw collega’s snel en effectief met elkaar samenwerken.c
 • Toekomstbestendige technologie: Exact Globe+ is technologisch volledig vernieuwd, waardoor deze volledig voorbereid is op de toekomst en innovatie mogelijk blijft.

Overstappen naar Globe+

Zodra jouw organisatie in aanmerking komt voor een overstap naar Globe+, wordt dit vanuit Exact per e-mail gecommuniceerd. Een aantal organisaties is inmiddels gemigreerd, maar dat geldt nog niet voor iedereen. Mocht de Exact Globe van jouw organisatie nog niet gemigreerd zijn, wacht dan op de e-mail naar de hoofdcontactpersoon vanuit Exact.

Heb je deze e-mail ontvangen? Dan begeleiden wij graag de overstap. Hiervoor kun je contact opnemen met jouw accountmanager, bel naar +31 (0)43 363 03 62 of stuur een e-mail naar Harmen Schipper (harmen.schipper@perfection.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost overstappen naar Globe+?

Bestaande Exact Globe gebruikers kunnen kosteloos overstappen naar Globe+ wanneer er een onderhoudsovereenkomst of een ‘subscription’ licentie aanwezig is. Indien de begeleiding van TCC gewenst is, worden er wel consultancykosten in rekening gebracht. Neem vooraf contact op om de kosten te bespreken.

Lees meer over Exact Globe+

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

FAD automatisering sluit zich aan bij TCC smart IT solutions

Op 18 juni 2024 heeft FAD automatisering zich aangesloten bij TCC smart IT solutions. Een belangrijke stap om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Het volledige FAD-team sluit zich aan bij TCC.
Must read

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met de digitale werkplek van Workspace 365 werken jouw medewerkers efficiënter en productiever. Zo kun je wel 15 à 30 minuten per dag per medewerker besparen. Lees er alles over in de whitepaper.
Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

  Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

  Geen zin om te lezen?

  Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

  In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

  Deze website maakt gebruik van cookies.