Must read

Webinar: De uitrol van de digitale werkplek met zorgorganisatie Envida

De moderne digitale werkplek.

Een term die in 2021 niet meer weg te denken is, maar hoe verloopt zo’n proces nu exact? Bij onze Limburgse zorgklant Envida verzorgden wij een succesvolle uitrol van de moderne werkplek. In een webinar samen met Workspace 365 gaan we dieper in op de highlights en uitdagingen van het gehele proces.

“We werken al zo’n 20 jaar als IT partner van Envida. Dat heeft ons de mogelijkheden gegeven de IT omgeving van de hele organisatie gefaseerd en nauwkeurig up to date te houden.” – Tom Herberighs, Director Sales & Business Development, TCC The Computer Company.

MijnEnvida

In 2018 startte de digitale transformatie van Envida in samenwerking met TCC en Workspace 365. In samenwerking met The Computer Company is Envida overgestapt naar één digitale werkplek die elke medewerker toegang geeft tot informatie en applicaties. Met maar liefst 4000 werknemers en vrijwilligers staat gebruiksgemak en eenvoud centraal. Elke medewerker werkt online of offline vanaf elk apparaat, thuis, op kantoor of waar dan ook. Elke gebruiker heeft nu in een keer toegang tot al hun applicaties, interne mededelingen, e-mails, agenda, etc. Ten slotte geeft Workspace 365 een wendbare digitale omgeving aan Envida, die zich collectief met de ontwikkelingen van de organisatie aanpast.

“Ik heb niet veel met ICT, maar het grootste deel van onze medewerkers (waaronder mezelf) merkte snel op hoe gemakkelijk de omgeving in gebruik was. ” – Louise van Bronswijk – Teamlead Functioneel Beheer Envida

Bekijk de volledige webinar hier:

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.
Must read

Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!
Nieuws

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Server 2012

Per 10 oktober 2023 stopt Microsoft met de extended support van Windows Server 2012 (R2). Vanaf deze datum zullen geen nieuwe beveiligingsupdates meer beschikbaar worden.
Must read

Een veilig netwerk door de ogen van Loek: Cisco Secure Client ‘Anytime Anywhere’

Met de Secure Client van Cisco beheer je de beveiliging van het netwerk vanuit een centraal punt. Loek vertelt je meer!
Nieuws

Van OSTicket naar Autotask

Op 6 december hebben we het ticketsysteem OSTicket definitief ingeruild voor de PSA software van Autotask. Zo optimaliseren we onze dienstverlening.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Lees de gratis whitepaper
'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

    Deze website maakt gebruik van cookies.