Must read

Webinar: De uitrol van de digitale werkplek met zorgorganisatie Envida

De moderne digitale werkplek.

Een term die in 2021 niet meer weg te denken is, maar hoe verloopt zo’n proces nu exact? Bij onze Limburgse zorgklant Envida verzorgden wij een succesvolle uitrol van de moderne werkplek. In een webinar samen met Workspace 365 gaan we dieper in op de highlights en uitdagingen van het gehele proces.

“We werken al zo’n 20 jaar als IT partner van Envida. Dat heeft ons de mogelijkheden gegeven de IT omgeving van de hele organisatie gefaseerd en nauwkeurig up to date te houden.” – Tom Herberighs, Director Sales & Business Development, TCC The Computer Company.

MijnEnvida

In 2018 startte de digitale transformatie van Envida in samenwerking met TCC en Workspace 365. In samenwerking met The Computer Company is Envida overgestapt naar één digitale werkplek die elke medewerker toegang geeft tot informatie en applicaties. Met maar liefst 4000 werknemers en vrijwilligers staat gebruiksgemak en eenvoud centraal. Elke medewerker werkt online of offline vanaf elk apparaat, thuis, op kantoor of waar dan ook. Elke gebruiker heeft nu in een keer toegang tot al hun applicaties, interne mededelingen, e-mails, agenda, etc. Ten slotte geeft Workspace 365 een wendbare digitale omgeving aan Envida, die zich collectief met de ontwikkelingen van de organisatie aanpast.

“Ik heb niet veel met ICT, maar het grootste deel van onze medewerkers (waaronder mezelf) merkte snel op hoe gemakkelijk de omgeving in gebruik was. ” – Louise van Bronswijk – Teamlead Functioneel Beheer Envida

Bekijk de volledige webinar hier:

Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

Nieuws

TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
Must read

Het belang van back-ups

Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
Nieuws

Word jij onze nieuwe sterspeler?

Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
Nieuws

TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.