Must read

Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

Lees de gratis whitepaper 'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

  Het hybride werken heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Medewerkers werken al een tijdje niet meer alleen op kantoor, maar doen dit ook thuis of op een openbare plek. Hierdoor wordt er binnen organisaties steeds vaker gebruik gemaakt van netwerken die zich buiten het bedrijfsnetwerk bevinden.

  Het gebruik van externe netwerken, brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Er is minder controle op de online bedrijfsactiviteit en door de uitbreiding van het aantal devices, zijn er meerdere aanvalsmogelijkheden ontstaan.

  Toch kun je jouw organisatie zo optimaal mogelijk beschermen tegen cyberaanvallen, ook wanneer er buiten het bedrijfsnetwerk om wordt gewerkt. De verschillende (security-)oplossingen van Cisco helpen je hierbij.

  Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Download dan de whitepaper of neem direct contact met ons op.

  Lees de gratis whitepaper 'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

  Wil jij weten hoe de oplossingen van Cisco jouw organisatie kunnen helpen met hybride én veilig werken? Lees dan de whitepaper ‘Hybride & veilig werken binnen het MKB’. 

  Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen de whitepaper gratis naar je op!

   Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

   Nieuws

   TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

   Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
   Must read

   Het belang van back-ups

   Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
   Nieuws

   Word jij onze nieuwe sterspeler?

   Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
   Nieuws

   Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

   Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats tussen de muren van Château Neercanne. Kom ook en leer alle nieuwigheden over Cyber Resilience en Security.
   Nieuws

   TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

   Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.

   Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

   Deze website maakt gebruik van cookies.