Cisco ISE

Cisco ISE, voluit Identity Services Engine, geeft jouw organisatie de mogelijkheid om controle te krijgen op wat er zich in het netwerk afspeelt. Vanuit één platform beheer je alle bedrade en draadloze verbindingen. Vervolgens kun je eenvoudig gebruikers, apparaten en toepassingen authenticeren, autoriseren en bewaken.

Pas bedrijfsbeleid toe

Met het gebruik van Cisco ISE wordt het makkelijker om een bedrijfsbeleid toe te passen. ISE beschikt namelijk over een aantal functies waarmee beheerders kunnen bepalen welke gebruikers en toepassingen toegang hebben tot (welk gedeelte van) het netwerk.

Op basis van kenmerken van gebruikers en contextuele informatie, zoals tijd, locatie van het apparaat, type apparaat, mate van dreiging en toegangstype, kunnen gebruikers gecategoriseerd worden. Op basis van deze categorieën kan vervolgens bepaald worden welk toegangsniveau geschikt is en toegepast dient te worden.  

Veilig toegang met Cisco ISE

Met het geïntegreerde IAM (Identity and Access Manamagent) kunnen gebruikers op een veilige, consistente en automatische manier toegang krijgen tot gewenste netwerken en toepassingen op basis van hun identiteit. IAM ondersteunt diverse authenticatiemethoden, waaronder het gebruik van wachtwoorden, certificaten en biometrie. ISE is daardoor geschikt voor elke organisatie, hoe groot of klein dan ook.

Het Cisco ISE dashboard

Het cloud-based Cisco ISE dashboard kent een aantal functionaliteiten:

 • Real-time inzichten: beheerders kunnen zien wat er zich in op dat moment in het netwerk afspeelt. Welke gebruikers, apparaten en toepassingen er verbonden zijn, maar ook welke er geblokkeerd zijn.
 • Toepassen van beleidsbeheer: in het dashboard kunnen toegangsregels geconfigureerd en beheerd worden.
 • Identificatie van dreigingen: potentiële aanvallen worden geïdentificeerd en kunnen (automatisch) geblokkeerd worden aan de hand van algoritmen.
 • Rapportage, analyse en historie: bekijk de historie van o.a. de aangesloten en geblokkeerde apparaten, de status van het netwerk en het aantal dreigingen. Op basis van deze historie kun je analyses en rapportages uitvoeren.
 • Beheer van gebruikers en apparaten: op elk moment kun je gebruikers of apparaten bekijken, bewerken of zelfs verwijderen.

Cisco ISE is de ideale oplossing wanneer jij jouw netwerk op een eenvoudige manier wil beheren en beveiligen. Door gebruik te maken van ISE waarborg jij de veiligheid van gebruiker en versterk je de organisatie.

TCC: jouw Cisco ISE partner

Ben jij geïnteresserd in Cisco ISE? TCC is Premier Partner van Cisco en mag zich daardoor specialist noemen op het gebied van Cisco ISE. Verschillende medewerkers van TCC volgen jaarlijks verschillende trainingen en cursussen, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wil jij meer weten over Cisco ISE? Neem dan contact met ons op!

Lees de whitepaper 'Hybride & veilig werken binnen het MKB'

Wil jij weten hoe de oplossingen van Cisco jouw organisatie kunnen helpen met hybride én veilig werken? Lees dan de whitepaper ‘Hybride & veilig werken binnen het MKB’. 

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen de whitepaper naar je op!

  Waarmee kan ik je helpen?

  Tom Herberighs

  Director Sales & Business Development

  Waarom TCC?

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  whitepaper

  Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

  Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

   Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

   Deze website maakt gebruik van cookies.