Veeam

Veeam is wereldwijd marktleider op het gebied van software voor gegevensbeveiliging, -herstel en -beheer. De gebruiksvriendelijke oplossingen, gebaseerd op geavanceerde technologieën, zorgen ervoor dat elke organisatie waardevolle gegevens kan beschermen in een virtuele, fysieke of cloud-omgeving. De software staat bekend om betrouwbaarheid. Andere kenmerken zijn de beschikbaarheid van snelle herstelopties en uitgebreide monitoring- en rapportagefuncties. Veeam-oplossingen zijn geschikt voor organisaties van elke grootte.

De oplossingen van Veeam

Het portfolio van Veeam kent oplossingen op het gebied van gegevensback-up en -herstel, bedrijfsbeschikbaarheid en -continuïteit, (cloudgebaseerde) gegevensbescherming en monitoring. We zetten de populairste oplossingen voor je op een rijtje:

Veeam Backup & Replication

Het vlaggenschip van Veeam! De oplossing Backup & Replication biedt een uitgebreid aantal mogelijkheden op het gebied van gegevensbeveiliging en -herstel. Met deze oplossing maak je eenvoudig back-ups, maak je gebruik van replicatie en is het mogelijk om gegevens snel en volledig te herstellen indien nodig.

De oplossing is dusdanig ingericht dat het minimale impact heeft op het netwerk en de infrastructuur. Door gebruik te maken van image-based back-up, deduplicatie en compressie wordt opslag efficiënt ingezet. Zo maximaliseer je de uptime van jouw systemen!

Veeam Backup for Microsoft 365

Met Veeam Backup for Microsoft 365 bescherm en herstel je Microsoft 365-gegevens. Met de oplossing maak je back-ups van Exchange Online, SharePoint, OneDrive en Teams. Deze kun je herstellen tot op itemniveau. Zo voorkom je dat belangrijke documenten, e-mails en agenda’s niet verloren gaan. 

Veeam Backup for Microsoft Azure

Ook voor de cloudomgevingen van Microsoft Azure heeft Veeam een oplossing. Veeam Backup for Microsoft Azure stelt je in staat om volledige back-ups te maken van de virtuele machines van Azure, inclusief besturingssysteem, applicaties en gegevens. Ook zijn deze te herstellen naar zowel cloud- als on-premise-omgevingen.

Veeam Recovery Orchestrator

Je hebt het natuurlijk liever niet, maar stel je moet een disaster recovery uitvoeren in geval van storing, uitval of een noodsituatie, dan heb je Veeam Recovery Orchestrator nodig. Deze tool helpt je bij het plannen, documenteren en automatiseren van de processen rondom disaster recovery. Zo waarborg je de beschikbaarheid en herstelbaarheid van gegevens binnen applicaties.  

Over Veeam

Veeam werd in 2006 opgericht met als doel om het maken van back-ups te vereenvoudigen. In 2008 werd het eerste product gelanceerd: Veeam Backup & Replication. Dit product is tot op de dag van vandaag de meest populaire Veeam-oplossing. In de loop der jaren is het portfolio verder uitgebreid met onder andere oplossingen op het gebied van cloudgebaseerde back-up, gegevensbeheer en -monitoring. Door continue innovatie is Veeam uitgegroeid tot wereldwijd marktleider. Meer dan 450.000 klanten uit meer dan 80 landen maken gebruik van de oplossingen.

Silver Cloud & Service Provider

TCC is al jaren erkend Silver Cloud & Service Provider van Veeam. Deze status bewijst dat TCC expert is op het gebied van Veeam-oplossingen. Diverse medewerkers beschikken over certificaten en worden regelmatig getraind.

Door Veeam diensten af te nemen via TCC, kun je als klant genieten van complete en betrouwbare oplossingen op het gebied van gegevensbeheer en -beveiliging. Wil jij meer weten? Neem dan contact op.

Waarmee kan ik je helpen?

Tom Herberighs

Director Sales & Business Development

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Geen zin om te lezen?

    Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

    In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

    Deze website maakt gebruik van cookies.