Nieuws

Cyber Resilience Castle: A-team Edition op 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vindt de tweede editie van Cyber Resilience Castle plaats. Dit jaar staat het evenement volledig in het teken van the A-team. Een A-team op het gebied van Cyber Resilience en Cyber Security is samengesteld om de aanwezigen te informeren, inspireren en te motiveren op dit gebied.

Tijdens het evenement komen onder andere Ray Klaassens (Kamp van Koningsbrugge) en Richard van Hooijdonk (Futurist en Trendwatcher) aan het woord.

Dat wil jij toch zeker niet missen? Meld je direct aan via onderstaand formulier of bekijk het volledige programma hier.

  Ik lunch mee

  Ik borrel mee

  Lees ook deze actualiteiten, must reads, publicaties en evenementen

  Nieuws

  TCC neemt JDS bedrijfsautomatisering over en versterkt positie in Zuid-Nederland

  Op 2 januari 2024 heeft TCC smart IT solutions het Venrayse JDS bedrijfsautomatisering overgenomen. Met deze overname wordt ingezet op bedrijfsgroei en versterking van de positie in Zuid-Nederland.
  Must read

  Het belang van back-ups

  Het regelmatig maken en opslaan van (offline) back-ups is cruciaal voor de digitale veiligheid van jouw organisatie. Check alles over back-ups in dit artikel.
  Nieuws

  Word jij onze nieuwe sterspeler?

  Bij TCC zijn we op zoek naar nieuwe sterspeler die onze posities komen versterken. Heb jij interesse? Lees dan vooral even verder!
  Nieuws

  TCC The Computer Company en Perfection gaan samen verder als TCC smart IT solutions

  Per 1 april 2023 fuseren TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen. Ook wordt de vernieuwde identiteit geïntroduceerd.
  Must read

  Hybride & veilig werken binnen het MKB – download de whitepaper

  De opmars van het hybride werken brengt, naast de vele voordelen, ook beveiligingsrisico's met zich mee. In de whitepaper lees je hoe je hier mee om kunt gaan!

  Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

  Deze website maakt gebruik van cookies.