Onze oplossingen voor: Cyber Security

Cyber Security

Veilig werken

Tegenwoordig is bijna niets zo belangrijk als de cybersecurity van bedrijven. Alleen op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied is tegenwoordig niet meer genoeg. Je staat meer en meer in voor het garanderen van de veiligheid van bedrijfsgegevens en het veilig online werken van jouw medewerkers.

Met de snelle groei en verspreiding van actuele informatie is traditioneel informatiebeheer niet voldoende. De informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn. Om dit te bereiken is een nieuwe aanpak nodig. De overgang van “beheer op basis van beleid” naar “beheer op basis van gedrag”. Deze aanpak garandeert dat bedrijfsinformatie intelligent en uiteindelijk zelfsturend is. Vanzelfsprekend vraagt dit soort overgang meer aandacht voor cybersecurity.

De Back-Up diensten van TCC zijn de veiligheid waar jouw organisatie naar op zoek is. Met onze geautomatiseerde Back-Up oplossingen hoeft niemand binnen jouw organisatie zich nog zorgen te maken over handmatige back-up tapes of behandelingen. TCC helpt jouw organisatie bij het in kaart brengen van digitale risico’s. Samen ontwerpen we vervolgens een netwerk dat niet enkel problemen opmerkt, maar ook voorkomt.

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie...

Maak je nooit meer zorgen over de status van jouw back-up door snel werkende automatisering. Deze wordt steeds opgeslagen in ons eigen datacenter. Om deze reden hoef je geen dure hard- en software aan te schaffen en te onderhouden. Een groot voordeel van onze back-up services is de online toegankelijkheid. Je kan altijd en vanaf elke locatie de back-up raadplegen (met internetconnectiviteit). Daarnaast worden alle bestanden automatisch opgeslagen.

Waarmee kan ik je helpen?

Jan-Willem Smit

Business Development Manager

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft
Veeam
Cisco

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.