Onze oplossingen voor: Cyber Security

Cyber Security

Veilig werken

Veilig online werken

Tegenwoordig is bijna niets zo belangrijk als de cybersecurity van bedrijven. Alleen op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied is tegenwoordig niet meer genoeg. Je staat meer en meer in voor het garanderen van de veiligheid van bedrijfsgegevens en het veilig online werken van jouw medewerkers.

Met de snelle groei en verspreiding van actuele informatie is traditioneel informatiebeheer niet voldoende. De informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn. Om dit te bereiken is een nieuwe aanpak nodig. De overgang van “beheer op basis van beleid” naar “beheer op basis van gedrag”. Deze aanpak garandeert dat bedrijfsinformatie intelligent en uiteindelijk zelfsturend is. Vanzelfsprekend vraagt dit soort overgang meer aandacht voor cybersecurity.

De Back-Up diensten van TCC zijn de veiligheid waar jouw organisatie naar op zoek is. Met onze geautomatiseerde Back-Up oplossingen hoeft niemand binnen jouw organisatie zich nog zorgen te maken over handmatige back-up tapes of behandelingen. TCC helpt jouw organisatie bij het in kaart brengen van digitale risico’s. Samen ontwerpen we vervolgens een netwerk dat niet enkel problemen opmerkt, maar ook voorkomt.


Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie:

100% ontzorgt is

Minder vaste kosten heeft

Beschermt is tegen virussen en malware

Altijd en vanaf overal onze back-up services kan raadplegen

Maak je nooit meer zorgen over de status van jouw back-up door snel werkende automatisering. Deze wordt steeds opgeslagen in ons eigen datacenter. Om deze reden hoef je geen dure hard- en software aan te schaffen en te onderhouden. Een groot voordeel van onze back-up services is de online toegankelijkheid. Je kan altijd en vanaf elke locatie de back-up raadplegen (met internetconnectiviteit). Daarnaast worden alle bestanden automatisch opgeslagen.

Geen medewerker gevonden.

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft
Veeam
Cisco

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

Deze website maakt gebruik van cookies.