Autotask

Om de dienstverlening verder te optimaliseren, tickets nog beter af te kunnen handelen en voorbereid te zijn op de toekomst, gaat TCC gebruik maken van de PSA software van Autotask voor onder andere het afhandelen van tickets. Vanaf november zal de nieuwe ‘Autotask’ tooling het huidige ticketsysteem ‘OSTicket’ gaan vervangen. Alle klanten die gebruik maken van het ticketsysteem zullen vooraf geïnformeerd worden en gegroepeerd in delen overgezet worden.

Waarom nieuwe tooling?

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst, is er gekozen voor Autotask van Datto. Dit systeem heeft zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare en innovatieve cloud-based tooling. Met een uptime van 99,99% en een hoog beveiligingsniveau, geloven we dat de keuze voor Autotask de juiste is.

Met Autotask kunnen tickets nog efficiënter worden behandeld en opgelost. Daarnaast bieden de vele dashboarding en tooling opties meer mogelijkheden tot het genereren van inzichten, doordat er een naadloze integratie is met het, door TCC gebruikte, Remote Management en Monitoring (RMM).

Ook de gebruiksvriendelijkheid van dit nieuwe ticketsysteem heeft een rol gespeeld in de keuze. Ondanks dat het overzicht rijk aan informatie is, is navigatie binnen de interface eenvoudig en vriendelijk.

Wat verandert er voor de gebruiker?

Voor de meeste gebruikers verandert er niets. Bestaande contactmogelijkheden (via e-mail en telefoon) blijven te gebruiken. Voor de zogeheten Organization Managers die inloggen in het systeem zijn er wel enkele verschillen merkbaar.

Het grootste verschil is de interface. Aan de hand van tekstuele én visuele handleidingen proberen we je snel mogelijk wegwijs te maken binnen het nieuwe systeem. Ook is het ticketsysteem te bereiken onder een andere URL, deze is per organisatie verschillend.

Alle gebruikers dienen zich eenmalig te registreren. Om de veiligheid te optimaliseren zal er gebruik gemaakt worden van Multi-Factor Authenticatie. Hierover worden gebruikers geïnformeerd.

Meer informatie?

Voor het gebruik van Autotask zijn er tekstuele en visuele handleidingen beschikbaar. Je vindt alle beschikbare handleidingen onderaan de pagina.

Heb jij een vraag over het gebruik van Autotask? Neem dan contact op via support@tcc.eu of bel naar 043 363 03 62.

Handleidingen

Hoe maak ik een ticket aan?

Bekijk de handleiding

Hoe bekijk ik een ticket?

Bekijk de handleiding

Change approval

Bekijk de handleiding

Rapport bekijken

Bekijk de handleiding

Waarmee kan ik je helpen?

Niek Dorregeest

Director Operations

Waarom TCC?

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Meer weten? Lees de whitepaper!

    Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

    Deze website maakt gebruik van cookies.