Onze oplossingen voor: Cyber Security

Endpoint Security Services

Om te voorkomen dat malware, virussen en andere schadelijke software schade aanrichten aan endpoint, wordt er gebruik gemaakt van Endpoint Security Services, waarbij antivirus- en antimalwareprotectie wordt toegepast op endpoints. Met deze services bescherm je belangrijke informatie en data. In dit artikel vertellen we je meer over het belang van antivirus- en antimalwareprotectie op endpoints.

Antivirusprotectie binnen Endpoint Security Services

Software die bescherming biedt tegen virussen en malware is essentieel binnen Endpoint Security Services. Door deze op tijd te detecteren en vervolgens te verwijderen, voorkom je dat schadelijke software schade kan toebrengen aan systemen en gegevens. Deze bescherming bestaat uit enkele belangrijke aspecten:

 • Detectie van virussen en malware: antivirussoftware herkent virussen, malware, trojans en andere schadelijke software. Door gebruik te maken van gedragsanalyses worden verdachte bestanden en activiteiten geïdentificeerd.
 • Realtime-bescherming: door voortdurend te scannen op dreigingen wordt er bescherming geboden terwijl gebruikers toegang krijgen tot bestanden en websites. Op deze manier kan er direct gereageerd worden, zodra een dreiging gedetecteerd wordt.
 • Automatische updates: om de nieuwste bedreigingen voor te kunnen zijn, worden antivirusprogramma’s automatisch voorzien van de laatste updates.
 • Quarantaine en verwijdering: na detectie volgt het in quarantaine plaatsen en vervolgens volledige verwijdering van schadelijke software.
 • Scanplanning: dor het instellen van scanplanningen, worden systemen op regelmatige basis gecontroleerd en worden bedreigingen opgespoord.

Het belang van antivirusprotectie

Eén geïnfecteerde endpoint kan leiden tot een grootschalige data-inbreuk. Zodra malware of virussen schade kunnen aanrichten, kan dit leiden tot dataverlies, financiële- en reputatieschade. Met antivirusprotectie minimaliseer je deze risico’s. Implementatie van dergelijke software is dan ook een prioriteit.

Conclusie

Endpoint Security Services zijn een onmisbare component binnen de cybersecurity van een organisatie. Met deze services zorg je voor antivirus- en antimalwareprotectie op endpoints. Zo bied je een krachtig weerwoord tegen virussen en malware, waardoor endpoints en gegevens goed bescherm worden. Door te investeren in krachtige Endpoint Security Services kun je je weren tegen de voortdurende stroom van cyberdreigingen. Het is van belang om up-to-date te blijven en proactieve maatregelen te nemen.

Meer informatie over de inzet van Endpoint Security Services binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op.

Lees alles over Endpoint Security

Waarmee kan ik je helpen?

Edward Goessens

CEO

Waarom TCC?

Partners voor deze oplossing

Microsoft
Cisco

Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op ›

whitepaper

Verhoogde efficiëntie met de digitale werkplek van Workspace 365

Met Workspace 365 vereenvoudig je de digitale werkplek zodat jouw medewerkers 30 minuten per dag kunnen besparen. Meer weten? Lees de whitepaper!

  Mocht je de e-mail na aanvraag niet ontvangen, neem dan contact op.

  Geen zin om te lezen?

  Op donderdag 20 juni (11.00 uur) organiseren TCC smart IT solutions en Workspace 365 gezamenlijk een webinar.

  In dit webinar kom jij te weten hoe je met behulp van de vereenvoudigde digitale werkplek van Workspace 365 jouw medewerkers tot wel 30 minuten per dag kunt laten besparen.

  Deze website maakt gebruik van cookies.